Πέντε αθλητές του Ηρόδικου στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του Ευρωπαϊκού στο Σαράγεβο

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ξεκινάει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στο Σαράγεβο το διάστημα 27 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2024. Η αποστολή της Εθνικής μας αναχώρησε σήμερα (08/04) για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία από το διάστημα 08-15 Απριλίου.

Οι αθλητές του Ηρόδικου Γιώργος Παπαδόπουλος, Θανάσης Μιμίκος, Παναγιώτης Φιλίππου και Χουσείν Δαούτ κλήθηκαν από την Εθνική ομάδα Μπάσκετ με αμαξίδιο για την δεύτερη φάση της προετοιμασίας.

Ο αθλητής του Ηρόδικου Χουσείν Νιχάτ συμμετείχε ως μεταφραστής της αποστολής. Ο Ηρόδικος πλέον θεωρείται δύναμη για το μπάσκετ με αμαξίδιο και η πορεία του συλλόγου είναι συνεχώς ανοδική.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Γιάννης Χαλδαίος, Άρμαντ Μίνα, Αλέξανδρος Τριάντης, Μανώλης Στυλιανακάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μανώλης Χατζηκαντής, Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης, Ρωμαίος Θανάσης, Παναγιώτης Φιλίππου, Σταύρος Δίτσης, Γιώργος Παπαδάκης, Μιχάλης Ψαράκης, Θανάσης Μιμίκος, Βασίλης Πανίδης, Μάξιμος Χατζηδάκης και Χουσεΐν Δαούτ.

Επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου είναι ο Καμουράν Οζντεμίρ. Μαζί του, άμεση συνεργάτης η Τζούλη Χατζηζωγίδου και οι: Δημήτρης Βάσσης (φροντιστής), Γεράσιμος Αυγουστάτος (φυσικοθεραπευτής), Νιχάτ Χουσεΐν (μεταφραστής), Σούλα Ζαχαράκη (Τεχνική Σύμβουλος Εθνικής Ομάδας).