Super League: Πήρε το τρίποντο ανατροπής ο Λουτσέσκου και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Ο Σάστρε με γυριστό βολέ εκτός περιοχής στο 90+1′ έδωσε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί στο 3′ με τον Κωνσταντέλια, με τους Πινέδα (9′) και Βίντα (75′) να κάνουν την ανατροπή για την Ένωση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κωνσταντέλια στο 81′ και στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο.

Η ΑΕΚ παραμένει στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 75 πόντους. Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει και χρωστούμενο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι στην 3η θέση με 71 βαθμούς στο -4 από την κορυφή.

Την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (15/5, 20:00). Ο ΠΑΟΚ νωρίτερα θα υποδεχθεί τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα (12/5, 20:00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (46′ Σάστρε), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (78′ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (78′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (90+3′ Βιεϊρίνια), Τόμας (70′ Σαμάτα).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (79′ Γκαρσία), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Ελίασον (65′ Άμραμπατ), Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Πόνσε (78′ Τσούμπερ), Αραούχο (66′ Γκατσίνοβιτς).