Το ThrakiSportS είναι η πληρέστερη πύλη ενημέρωσης για τα αθλητικά δρώμενα στην Θράκη ή που αφορούν την Θράκη.

Μια ομάδα 20 και πλέον συνεργατών με κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα την καταγωγή από την Θράκη, συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια που έχει σκοπό να προβάλει τους ομάδες και τους αθλητές της πιο ευαίσθητης περιοχής της Ελλάδας. Παρέχεται καθημερινή και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα σπορ, όλες τις κατηγορίες, όλες τις ομάδες, όλους τους αθλητές, είτε μιλάμε για επαγγελματικό είτε για ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, στίβος, κολύμβηση, πάλη, πυγμαχία, ποδηλασία, πόλο, τένις, πινγκ πονγκ, μπάντμιντον, σκοποβολή, τοξοβολία, ταεκβοντό, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, ιστιοπλοΐα, ιππασία, σκάκι. Όλα τα αθλήματα, όλες οι ομάδες και όλοι οι αθλητές έχουν θέση στο ThrakiSportS, αρκεί φυσικά να έχουν κάποια σχέση με την Θράκη. Εδώ δεν θα διαβάσετε ειδήσεις που δεν ενδιαφέρουν αυστηρά το γεωγραφικό διαμέρισμα που βρίσκεται ανάμεσα στους ποταμούς του Έβρου και του Νέστου.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ειδήσεις και η καθημερινή ενημέρωση για τις μεγάλες ομάδες. Ο Πανθρακικός, η Skoda Ξάνθη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο ΑΟ Ορεστιάδας, ο Έβρος Σουφλίου, η Ασπίδα Ξάνθης, ο ΓΑΣ Κομοτηνή, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, η ΑΕ Διδυμοτείχου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, η Ελπίδα Σαπών, ο Άρης Αβάτου, η Νίκη Αλεξανδρούπολης, η ΑΕ Κομοτηνής, η ΓΕΑ, η Ροδόπη ’87 και η Βασίλισσα της Θράκης είναι μερικές μόνο ομάδες για τις οποίες μπορεί ο κάθε αναγνώστης να βρει σχεδόν καθημερινά ειδήσεις, οι οποίες αρχειοθετούνται έτσι ώστε ο κάθε φίλαθλος να έχει άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ειδήσεις της ομάδας που τον ενδιαφέρει.

Το κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσπάθειας είναι ότι συμμετέχουν σε αυτήν σχεδόν όλοι οι ευγνωσμένης αξίας αθλητικοί συντάκτες που ζουν και εργάζονται στην Θράκη ή έχουν καταγωγή από την Θράκη. Είναι ένα site που δημιουργήθηκε από Θρακιώτες για τον αθλητισμό, τις ομάδες και τους αθλητές της Θράκης – που ωστόσο έχει πλέον ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας και αποτελεί σημείο αναφοράς και πηγή πληροφόρησης για τα περισσότερα άλλα ΜΜΕ αναφορικά με τα αθλητικά δρώμενα στην Θράκη.

Παράλληλα, το ThrakiSportS μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εφημερίδες της περιοχής, προσφέρει την ύλη του στο αναγνωστικό κοινό κατοίκων που ενδεχομένως δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή. Υπάρχει ακόμα συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΤΕΦΑΑ), του οποίου προβάλλονται όλες οι δραστηριότητες. Τέλος, μέσα από διαγωνισμούς, δίνονται ανά τακτά διαστήματα πλούσια στους αναγνώστες που μετέχουν στην μεγάλη ιντερνετική οικογένεια του ThrakiSportS, μιας πύλης που Κάθε μήνα επισκέπτονται περίπου 50.000 διαφορετικοί μοναδικοί χρήστες για την αθλητική (και πανθρακική) ενημέρωσή τους.