Τρεις αθλητές του Ηρόδικου Κομοτηνής στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο!

Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο, με τρεις κλήσεις παικτών του Ηρόδικου Κομοτηνής.

Οι αθλητές Θανάσης Μιμίκος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Φιλίππου κλήθηκαν να συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής στο διάστημα 10-16 Δεκεμβρίου, στο Καρπενήσι.

Επίσης το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου οι ίδιοι αθλητές μαζί με τον Κίμωνα Λεχούδη, πρόεδρο του Ηρόδικου, θα συμμετέχουν στο All star game 2023 που διεξάγεται στην Καρδίτσα.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Γιάννης Χαλδαίος, Θανάσης Πολυχρονιάδης, Μανώλης Στυλιανακάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μπάμπης Βαρυτιμίδης, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Παναγιώτης Φιλίππου, Σταύρος Δίτσης, Δημήτρης Ντομγκιόνι, Βασίλης Πανίδης, Χρήστος Μαρτσάκης, Μάξιμος Χατζηδάκης, Θανάσης Μιμίκος, Αρμάντ Μίνα.

Επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου είναι ο Καμουράν Οζντεμίρ, που επιστρέφει φέρνοντας τις πιο γλυκές αναμνήσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς ήταν αυτός που οδήγησε την Εθνική στην κατάκτηση του τίτλου στη Σόφια της Βουλγαρίας. Μαζί του, άμεση συνεργάτης η Τζούλη Χατζηζωγίδου και οι: Δημήτρης Βάσσης (φροντιστής), Γεράσιμος Αυγουστάτος (φυσικοθεραπευτής), Νιχάτ Χουσεΐν (μεταφραστής), Σούλα Ζαχαράκη (υπεύθυνη Εθνικών ομάδων).