Πένθος στην οικογένεια του Θοδωρή Χουσίδη, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Στο πένθος βυθίστηκε ξαφνικά η οικογένεια του προπονητή των ακαδημιών του Άθλου και παλαίμαχου πετοσφαιριστή του ΑΟ Ορεστιάδας Θοδωρή Χουσίδη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο προπονητής στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέας Βύσσας την Μεγάλη Τρίτη στις 12:00.

Τα όσα έγραψε ο προπονητής για τον πατέρα του:

Αγαπημένε μου Πατέρα…… όλοι μας κάποια στιγμή θα γράψουμε τον επίλογο μας και θα χαιρετήσουμε αυτόν τον κόσμο. Μόνο που εγώ δεν ήμουν έτοιμος για τον επίλογο σου αυτό!

Ήσουν ΑΞΙΟΣ σε όλα σου, βράχος οπότε και όπου χρειαζόταν, κατάφερες να μεγαλώσεις εμένα και τον αδερφό μου σωστά και χωρίς να μας λείψει τίποτα, κρατώντας με τη μητέρα μας τις αρχές στην οικογένεια σου.

Ήσουν (γράφω “ήσουν” και δεν το πιστεύω) ο πατέρας μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου και πολλά άλλα. Ο πιο πιστός φίλαθλος μου, σε κάθε αγώνα μου, ΚΑΘΕ φορά στο γήπεδο εκεί, πιο νωρίς για να με ενθαρρύνεις, να μου μιλήσεις και στο τέλος να με κρίνεις είτε καλά είτε άσχημα, αλλά πάντα αντικειμενικά.

Δεν ξέρω πως θα είμαι μετά την απώλεια σου, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τίποτα το ίδιο.

Σ’ αγάπησα, σ’ αγαπώ και θα σ’ αγαπώ από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα τον εαυτό μου μέχρι αιώνια.

Καλό παράδεισο Πατέρα

Και καλή αντάμωση.

Υ.Γ.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον
Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέας Βύσσας την
Μεγάλη Τρίτη στις 12:00