Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ: Διαμαρτυρία του Άρη Πηγών για την φιλοξενία που είχε από την διοίκηση της Αλεξανδρούπολης

Με ανάρτηση στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Άρης Πηγών εξέφρασε την χειρότερη φιλοξενία που έχει τύχει αυτήν από την διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο πως εξελίχθηκε το παιχνίδι και πως η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι φάντασμα, για την χειρότερη φιλοξενία που της έχει τύχει, για τραμπουκισμούς που υπήρξαν στην κερκίδα και για εξαφανισμένες μπάλες με εντολή διοίκησης.

Τέλος βέβαια ευχαρίστησε Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης για την συμβολή της, την συνεργασία και την έγκαιρη επέμβαση για την αποφυγή των επεισοδίων και τους συγκλονιστικούς φιλάθλους (πάνω από 100 άτομα) που παρευρέθηκαν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά τα όσα χαρακτηριστικά αναφέρονται:

Ήττα για την ομάδα μας σήμερα με σκορ 2-1.

Ένα πέναλτι φάντασμα και ένα κακό 1ο ημίχρονο έφερε τον Άρη Πηγών να κυνηγά το σκορ απ’ το 3′, στο 2ο ημίχρονο παρόλο το 2-0 η ομάδα ανέβηκε είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, μείωσε με γκολ του Δουμάνη και έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση.

Η χειρότερη φιλοξενία που τυγχάνει ο Άρης Πηγών από πλευράς διοίκησης Αλεξανδρούπολη F.C

Τραμπουκισμοι στην κερκίδα( καθώς υπήρχε συγχώνευση γηπεδούχων και φιλοξενούμενων οπαδών με την αστυνομία να επεμβαίνει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ), εξαφανισμένες μπάλες από το 70′( με εντολή διοίκησης μπροστά στην κερκίδα απομάκρυνση των Ball boy και μπαλών που ξαφνικά από 10 έγιναν 3-4)και την μείωση του σκορ έως και την απαγόρευση επιτακτικά (με την λήξη του αγώνα) διοικούντων του Άρη Πηγών να εισέλθουν για τακτοποίηση του ρουχισμού και λοιπών θεμάτων της ομάδας μας!!

Είπαμε κάποιοι εν έτει 2024 προάγουν τον αθλητισμό…και η δικαιολογία απλή..”έτσι μας φέρονται εκτός έδρας σε παιχνίδια της ΕΠΣ Έβρου”.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης για την συμβολή της, την συνεργασία και την έγκαιρη επέμβαση για την αποφυγή των επεισοδίων.

Ευχαριστούμε τους συγκλονιστικούς φιλάθλους μας (πάνω από 100 άτομα)που παρευρέθησαν στο γήπεδο να στηρίξουν τον Άρη Πηγών.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νέστου για την μετακίνηση της ομάδας μας, τον Τάσο Νικολόπουλο ως οδηγό της αποστολής,τον Στέργιο Κοτσαρή και Ιωάννη Ντανατζή για την τακτοποίηση όσο αφορά το γεύμα της ομάδας και το ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel & Spa για την φιλοξενία της αποστολής.

Την Τετάρτη έχουμε ντέρμπι εντός έδρας με την ομάδα του ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού, όλοι στο γήπεδο.