Γ’ Εθνική: Ένας γύρος από την απόσυρση του Κεραυνού Αγγελοχωρίου που έσπειρε «θύελλες» στερώντας 18 πολύτιμους βαθμούς από …7 ομάδες! Ποιές το πλήρωσαν παραπάνω;

Ένας γύρος και 17 αγώνες συμπληρώθηκαν από το τότε που η οικογένεια Σολωμονίδη πήρε την απόφαση και απέσυρε τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που έπαιζε με το ΑΦΜ της Θύελλας Σαρακηνών εδώ και 1,5 χρόνο στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας είχε πάρει το καλοκαίρι του 2022 το ΑΦΜ της ομάδας της ΕΠΣ Πέλλας και πέρυσι σώθηκε στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Φέτος άλλαξε όμιλο και μετακόμισε στον 1o όμιλο όπου αγωνίστηκε σε 13 ματς μαζεύοντας 15 βαθμούς και ήταν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τελευταίος αγώνας του Κεραυνού Αγγελοχωρίου στις 3 Δεκεμβρίου του 2023, αυτός με τον Πανθρακικό στους Νέους Επιβατες όπου χρησιμοποιούσε ως εδρα. Στα 13 αυτά ματς ο Κεραυνός είχε 4 νίκες,, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, στερώντας σε κάποιες ομάδες 18 πολύτιμους βαθμούς, ενώ 4 ομάδες πήραν 6 ξεκούραστους βαθμούς, αφού η ομάδα μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό αποσύρθηκε, όπως η Μηχανιώνα, η Δόξα Δράμας, ο Νέστος Χρυσούπολης και η Καβάλα.

Άτυχες χάνοντας 3 βαθμούς από τον Κεραυνό ήταν ο Αρης Πετεινού, η Βέροια, ο Αετός Βαρβάρας και η Αναγέννηση Επανομής ομάδες που συμπτωματικά υποβιβάστηκαν, ενώ δυο πολύτιμους βαθμούς έχασαν και ο Αρης Αβάτου, η Νίκη Ευκαρπίας και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

1η αγωνιστική
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Βέροια 2-1

2η αγωνιστική
Θερμαϊκός Θέρμης – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 1-0

3η αγωνιστική
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Άρης Αβάτου 2-2

4η αγωνιστική
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 1-1

5η αγωνιστική
Αναγέννηση Επανομής – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 1-2

6η αγωνιστική
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Αετός Βαρβάρας 3-0

7η αγωνιστική
Άρης Πετεινού – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 0-2

8η αγωνιστική
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1

9η αγωνιστική
Νίκη Ευκαρπίας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-2

10η αγωνιστική
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΑΟ Χανιώτης 1-4

11η αγωνιστική
Ορέστης Ορεστιάδας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-1

12η αγωνιστική
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 2-1

13η αγωνιστική
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Πανθρακικός 0-2

14η αγωνιστική
Ποσειδών Μηχανιώνας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3-0 α.α.