Απογοητευτική η συμμετοχή γονέων στην πρώτη ενημέρωση για τις ακαδημίες του ΑΟΞ – Στα 50 ευρώ το μηνιαίο κόστος

Η επιστροφή των ακαδημιών του ΑΟΞ στις εγκαταστάσεις του Σαλέ δεν συνοδεύτηκε από την κοσμοσυρροή που θα ήθελαν οι ιθύνοντες τους.

Οπως μαρτυρά η φωτογραφία που ο ίδιος ο ΑΟΞ ανέβασε στα soxial media, στην αίθουσα εικονίζονται οι μισές θέσεις από τις πρώτες σειρές άδειες. Με το ζόρι μπορεί κανείς να μετρήσει 10-12 άτομα, οι περισσότεροι γονείς που προσήλθαν με ενδιαφέρον για να μάθουν το πλάνο και να δουν αν θα ζητήσουν τα δελτία των παιδιών τους από τις ακαδημίες που τώρα βρισκονται, ώστε να τα φέρουν στην υπό δημιουργία του ΑΟΞ.

Πιθανά αρκετοί να περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με το αν θα κατέβει ο ΑΟΞ στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης και κυρίως αν θα συσταθεί ομάδα Κ15 που θα συμμετάσχει στο νέο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League, κάτι που παρουσιάζεται ως «μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τον ΑΟΞ» αλλά μόνο βέβαιο δεν είναι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα περίμενε κανείς να προσέλθει περισσότερος κόσμος σε αυτήν την πρώτη συγκέντρωση.

Λέγεται πάντως ότι υπάρχει ικανός αριθμός παιδιών και κυρίως γονέων από την Ξάνθη, έτοιμων να έρθουν στην υπο σύσταση ακαδημία του νέου ΑΟΞ. Αλλά λέγεται ότι ήδη έχει υπάρξει δυσαρέσκεια σε άλλες ακαδημίες, που φυσικά δεν θέλουν να χάσουν τα αστεράκια τους, ούτε τα χρήματα που πληρώνουν κάθε μήνα οι γονείς για να μάθουν τα καμάρια τους ποδόσφαιρο. Με την ευκαιρία, αυτό το κόστος στον ΑΟΞ θα ανέρχεται σε 50 ευρώ τον μήνα.

Πάντως από τον ΑΟΞ υπόσχονται ότι «οποίος παίκτης του ΑΟΞ έχει πρόταση από ομάδες που συμμετέχουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα έχει ανοιχτή την πόρτα και τις ευχές του συλλόγου για να αποχωρήσει καθώς πάνω από όλα είναι ο αθλητής». Κίνηση που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν η πρόταση αυτή έρθει πχ από τον αιώνιο αντίπαλο Πανθρακικό, που έσπευσε λίγες μέρες μετά τις ανακοινώσεις του ΑΟΞ να κάνει και αυτός την ίδια κίνηση συμμετοχής της Κ15 του στην Super League με κίνδυνο να αλληλοεξουδετερωθούν οι δυο προτάσεις.

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του τεχνικού διευθυντή Νίκου Κεχαγιά στους γονείς των ποδοσφαιριστών σχετικά με το ενδιαφέρον του ΑΟΞ για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1 για το τμήμα Κ-15.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τον ΑΟΞ που αφορά την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ-15 είναι το ανταγωνιστικό περιβάλλον με αντιπάλους ομάδες που δημιουργούν ατμόσφαιρα εξέλιξης στους αθλητές μας.
Μέσα σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον, οποίος παίκτης του ΑΟΞ έχει πρόταση από ομάδες που συμμετέχουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα έχει ανοιχτή την πόρτα και τις ευχές του συλλόγου για να αποχωρήσει καθώς πάνω από όλα είναι ο αθλητής !
Η μηνιαία συνδρομή των 50€ περιλαμβάνει πλήρης ενδυμασία και εξοπλισμό για τους αθλητές και τα μεταφορικά τους για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα 1 ενώ στην τιμή υπάρχει και φροντιστής που θα τους παρέχει ότι χρειάζονται για την εξυπηρέτηση τους.
Ο ΑΟΞ έχει καταθέσει την σχετική αίτηση συμμετοχής και αναμένει την έγκριση της Σούπερ Λίγκα 1 από το συμβούλιο της.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ Μπουναρτζής Ηλίας ( γραμματέας) και Παύλος Δάγκας ( ταμίας) όπως και ο Κώστας Τσαλίκης, γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την παρουσία τους ! Τα καλύτερα έρχονται με υπομονή !