Βγαίνει στο σφυρί την Παρασκευή το ιστορικό ξενοδοχείο «Natassa» της οικογένειας Παλιούρα-Βρύζα

«Καυτή» είναι η εβδομάδα που διανύουμε καθώς μόνο σε δυο ημέρες, από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, έχουν προγραμματιστεί, συνολικά, περίπου 1.000 πλειστηριασμοί σε όλη την Ελλάδα.  Μεταξύ αυτών και του ιστορικού ξενοδοχείου Natassa στην Ξάνθη, για το οποίο το ηλεκτρονικό σφυρί θα χτυπήσει την ίδια ημέρα, στις 10 το πρωί της Παρασκευής 16 Ιουνίου.

Το ξενοδοχείο Natassa στην είσοδο της Ξάνθης από την Καβάλα ήταν η βασική επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Παλιούρα, της οικογένειας δηλαδη της συζύγου του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Ζήση Βρύζα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Παλιούρας, πρώην μέλος του ΔΣ του ΑΟΞ αλλά και του μπασκετικού ΑΣ Ξάνθη, έφυγε από τη ζωή το 2016 βυθίζοντας στην θλίψη τότε όλη την Ξάνθη και φυσικά την οικογένειά του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, την επιχείρηση συνεχίζει ως υπεύθυνη η σύζυγός του Νατάσσα Αναστασιάδου (από όπου και το όνομα του ξενοδοχείου) και φυσικά τα δύο παιδιά της (η Αννα ειναι που είναι παντρεμένη με τον Ζήση Βρύζα).

Το ξενοδοχείο τριών αστέρων «Natassa», δυναμικότητας 151 κλινών βγαίνει σε πλειστηριασμό για δεύτερη φορά φέτος – είχε ξαναβγεί και τον Ιανουάριο, χωρίς αποτέλεσμα – με επισπεύδουσα την «Do Value Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις» ως διαχειρίστρια της «POSEIDON Financial Investor Designated Activity Company».

Τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 2  εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο  αποτελείται από υπόγειο που περιλαμβάνει WC, αποθήκη και το λεβητοστάσιο συνολικού εμβαδού (578,70τ.μ.),  ισόγειο όροφο που περιλαμβάνει τη ρεσεψιόν, το μαγειρείο, το εστιατόριο, το μπαρ, το σαλόνι, το λογιστήριο, και μία αίθουσα συνεστιάσεων εμβαδού (812,70τ.μ.),  πρώτο όροφο που αποτελείται από δωμάτια και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων συνολικού εμβαδού (812,70τ.μ.), δεύτερο και τρίτο όροφο που αποτελούνται από δωμάτια συνολικού εμβαδού (812,70τ.μ.) ο κάθε όροφος αντίστοιχα.