Διεγράφη από τον ΑΟΞ ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του!!! Οργή, «απειλή» και… απορίες Χατζημεστή προς τον Παναγιώτη Σιδέρη

Αναρτώντας στις 6.54 τα ξημερώματα του Σαββάτου μια φωτογραφία του απερχόμενου προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟΞ Παναγιώτη Σιδέρη που ψηφίζει κατά την εκλογική διαδικασία της Παρασκευής, ο Μπάμπης Χατζημεστής ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου εναντίον του για την διαγραφή του από τον σύλλογο.

Η διαγραφή του Μπάμπη Χατζημεστή, όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, έγινε γνωστή την Παρασκευή το μεσημέρι, όταν και δημοσιοποιήθηκαν από την ιστοσελίδα τα ονόματα με τα 39 μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΞ που είχαν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές που διενεργήθηκαν. Ο ίδιος δεν προσήλθε στην αίθουσα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, το έπραξε όμως ο στενός του συνεργάτης και πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης Χρήστος Μουρτζανος, ο οποίος ζήτησε να ψηφίσει αλλά δεν του επετράπη καθώς επίσης είχε διαγραφεί.

Η γνωστοποίηση της διαγραφής από τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ του Μπάμπη Χατζημεστή, ο οποίος τυγχάνει και εν ενεργεόα πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ, ήρθε δυο μέρες μετά τις δηλώσεις του περί πιθανής ακυρότητας των εκλογών. Ο ίδιος ο Χατζημεστής δηλώνει ότι επί σχεδόν δύο δεκαετίες με δικές του προσωπικές προσπάθειες και χρήματα προσπάθησε να κρατήσει ζωντανό τον ΑΟΞ και υποστηρίζει ότι είναι παράνομη η διαγραφή του, όπως και περίπου δέκα άλλων μελών του Ερασιτέχνη, προσθέτοντας ότι είναι πλήρωνε κανονικά την συνδρομή του και πολλά περισσότερα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε το ThrakiSportS για το θέμα αναφέρουν ότι η διαγραφή Χατζημεστή όπως και του Χρήστου Μουρτζανού έχει πιθανότατα να κάνει με την εμπλοκή – παρουσία τους (και) στον Ορφέα Ξάνθης. Προφανώς η σχετική απόφαση της διαγραφής φέρει την υπογραφή του απερχόμενου προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟΞ Παναγιώτη Σιδέρη, με τον οποίο φέρονταν να υπήρχε αγαστη συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια που ο Ορφέας Ξάνθης χρησιμοποιούσε ως έδρα το γήπεδο του ΑΟΞ, ιδιοκτησίας του Ερασιτέχνη. Για αυτό και με την ανάρτησή του το πρωί του Σαββάτου, ο Χατζημεστής βάλει ευθέως κατά του Σιδέρη, με ένα μήνυμα που προφανώς εκφράζει οργή και απορίες αλλά ενδεχομένως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απειλητικό για τον απερχόμενο πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΞ.

«Το σκέφτηκες καλά για να με διαγράψεις(???) απο μέλος του ερασιτέχνη???
Και Σε ρωτώ : ποιος ο λόγος της διαγραφής μου???»
, έγραψε ο Χατζημεστής μέσα από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης.