Εκλογές Ερασιτέχνη ΑΟΞ: Το ψηφοδέλτιο και οι 39 όλοι κι όλοι εκλέκτορες! Χωρίς καν δικαίωμα ψήφου Ζαγναφέρης και… Χατζημεστής

Από τη μία το μεσημέρι σε αίθουσα του συλλόγου «Σπάρτακοι 82» που βρίσκεται στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ διεξάγονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Ψωμάς, ενώ σε σχέση με τα ονόματα που είχαν διαρρεύσει απουσιάζει το όνομα του Γιάννη Ζαγναφέρη (δεν έχει καν δικαίωμα ψήφου) ενώ εμφανίζονται ως υποψήφιοι για το ΔΣ, αν και δεν είχε γίνει γνωστό ως τώρα, ο Μιχάλης Ρεκάρης, ο Απόστολος Κιολεΐδης και η Δέσποινα Παπαγιάννη (βάσει αθλητικού νόμου απαιτείται και παρουσία γυναίκας στο νέο ΔΣ).

Πέντε είναι οι υποψηφιότητες και για την Εξελεγκτική Επιτροπή, ανάμεσά τους και η Σοφία Ψωμά, αδελφή του υποψηφίου προέδρου αλλά και μέχρι πριν ενάμισι χρόνο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη υπό τον Μπιλ Πάπας. Υποψήφιοι είναι ακόμα οι Δημήτρης Βούλκος, Λευτέρης Κασαπίδης, Σπύρος Παπαναστασίου και Λευτέρης – Μάριος Χρόνης.

Από εκεί και πέρα έκπληξη προκαλεί η απουσία από την λίστα των 39 ατόμων που έχουν δικαίωμα ψήφου, ονομάτων όπως του προέδρου των παλαιμάχων του ΑΟΞ Μπάμπη Χατζημεστή, ο οποίος μόλις δύο ημέρες πριν δήλωνε ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος του Ερασιτέχνη ΑΟΞ και κατά συνέπεια (εφόσον είναι αληθινός ο ισχυρισμός του) θα έπρεπε να έχει δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στις εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι θα υπάρξει προσφυγή για να ακυρωθούν οι εκλογές με αφορμή μη νόμιμη τροποποίηση του καταστατικού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο στενός του συνεργάτης και πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης Χρήστος Μουρτζανος έχει προχωρήσει σε απειλές εφόσον δεν του επιτραπεί να ψηφίσει, καθώς δηλώνει και αυτός μέλος του Ερασιτέχνη αλλά το όνομά του επίσης δεν περιλαμβάνεται στην λίστα.

Το ThrakiSportS παρουσιάζει παρακάτω το μοναδικό ψηφοδέλτιο αλλά και την λίστα με τα 39 μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΞ που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στον χώρο όπου διεξάγονται οι αρχαιρεσίες από την Εφορευτική Επιτροπή:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΑΝΘΗ»
Σιδέρης Παναγιώτης
Σιδέρης Σεβαστός
Σιδέρης Σταύρος
Μποσβελης Ιωάννης
Τσιλιγγίρης Ιωάννης
Τσιλιγγίρης Κωνσταντίνος
Γκοτζαμάνης Κωνσταντίνος
Ψωμάς Κωνσταντίνος
Μπιζάνης Οθωνας
Ματζίρης Στέφανος
Χατζηθεοδοσιου Εμμανουήλ
Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης
Μιχαηλίδης Γεώργιος
Γιαλάογλου Αλέξανδρος
Σαπουρίδης Θεόδωρος
Χρόνης Ελευθέριος – Μάριος
Ταταρίδης Γεώργιος
Κασαπίδης Ελευθέριος
Βούλκος Δημήτριος
Δάγκας Παύλος
Δάγκας Χαράλαμπος
Ρεκάρης Μιχαήλ – Χρυσοβαλάντης
Ψωμά Σοφία
Ευφραιμίδης Χαράλαμπος
Τάσιος Ηλίας
Τάσιος Μιχαήλ
Κασαπίδης Αριστείδης
Χατζηαντωνίου Μηνάς
Χαϊτίδης Θεοδόσιος
Μπουναρτζής Ηλίας
Παπαναστασίου Σπυρίδων
Βούλκος Βλάσιος
Κιολεΐδης Απόστολος
Σελένιος Δημήτριος
Παπαγιάννη Δέσποινα
Κασταμπουλίδης Στέφανος
Κασταμπουλίδης Ευάγγελος
Χαλκιά Ευανθία
Ηλιάδης Κοσμάς