Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Ο Παυλακάκης απέκλεισε τον Ντέμη και κοντράρεται με Μουστακίδη

Ολοκληρώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά από 75 ώρες ψηφοφορίας, η έκτη «μονομαχία» για τους κορυφαίους Θρακιώτες Αθλητές του Αιώνα.

Αντιμέτωποι σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό του ThrakiSportS τέθηκαν ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Άγγελος Παυλακάκης. Σε αυτήν την ψηφοφορία έλαβαν μέρος 1.043 άτομα (μοναδικοί αναγνώστες, από διαφορετικές ip). Είναι η πρώτη ψηφοφορία αυτής της σειράς στην οποία λαμβάνει μέρος τετραψήφιος αριθμός αναγνωστών.

Το 54,55% ψήφισε τον κορυφαίο Έλληνα σπρίντερ όλων των εποχών, κάτοχο ακόμα και σήμερα του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μέτρα έναντι του 45,45% που ψήφισε τον Εβρίτη πρώην παίκτη της ΑΕΚ και πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δυόμισι μήνες ο Ντέμης είχε αναδειχθεί στην ψηφοφορία του ThrakiSports κορυφαίος θρακιώτης ποδοσφαιριστής του αιώνα, ωστόσο στην τρέχουσα ψηφοφορία που μετέχουν όλα τα αθλήματα αποκλείεται από τον πρώτο γύρο αν και λαμβάνει ψήφους περισσότερους από άλλους που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά.

Έτσι ο Άγγελος Παυλακάκης είναι αυτός που… «προκρίνεται» στα προημιτελικά του διαγωνισμού για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή του αιώνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Σάκη Μουστακίδη. Στην οκτάδα έχουν ακόμα προκριθεί ο Αντώνης Αντωνιάδηςο Κώστας Γκατσιούδηςη Πηγή Δεβετζή και ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Σε εξέλιξη είναι και άλλες δύο ψηφοφορίες για να αναδειχθεί το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών, η Battle Nr7 Νίκος Σαμαράς vs Λάζαρος Στάλιος και η Battle Nr8 Βασίλης Τοροσίδης vs Βαγγέλης Φουντουκίδης.

[Total_Soft_Poll id=”11″]