Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Νίκησε Γκιούρδα και κοντράρεται πλέον με Αντωνιάδη ο Γκατσιούδης

Ολοκληρώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από 75 ώρες ψηφοφορίας, η δεύτερη «μονομαχία» για τους κορυφαίους Θρακιώτες Αθλητές του Αιώνα.

Αντιμέτωποι σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό του ThrakiSportS τέθηκαν ο Κώστας Γκατσιούδης και ο Μάριο Γκιούρδας. Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 919 άτομα (μοναδικοί αναγνώστες, από διαφορετικές ip).

Το 74,76% ψήφισε τον παλαίμαχο ακοντιστή από το Διδυμότειχο και νυν διοικητικό παράγοντα (υποψήφιο για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ) έναντι του 25,24% που ψήφισε τον Αλεξανδρουπολίτη παλαίμαχο βολεϊμπολίστα (και νυν τιμ μάνατζερ της Εθνικής, παρολίγον επίσης διοικητικό παράγοντα στην FIVB).

Ετσι ο Γκατσιούδης είναι αυτός που… «προκρίνεται» στα προημιτελικά του διαγωνισμου για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή του αιώνα και θα τεθεί εκεί αντιμέτωπος με τον παλαίμαχο ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη, που ξεπέρασε το εμπόδιο του παλαίμαχου εβρίτη μπασκετμπολίστα Γιώργου Βαλαβανίδη.

Σε εξέλιξη αυτήν την στιγμή βρίσκονται τρεις ακόμα ψηφοφορίες για την πρόκριση στα προημιτελικά (Δεβετζή vs Δημοσχάκη, Κοσμάς vs Μιχαλεντζάκη και Μουστακίδης vs Μπισκιτζή)

[Total_Soft_Poll id=”6″]