Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Ο Μιχαλεντζάκης νίκησε τον Φώτη Κοσμά και «κοντράρεται» με Δεβετζή

Ολοκληρώθηκε στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από 75 ώρες ψηφοφορίας, η τέταρτη «μονομαχία» για τους κορυφαίους Θρακιώτες Αθλητές του Αιώνα.

Αντιμέτωποι σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό του ThrakiSportS τέθηκαν ο Φώτης Κοσμάς και ο Δήμος Μιχαλεντζάκης. Σε αυτήν την ψηφοφορία έλαβαν μέρος 401 άτομα (μοναδικοί αναγνώστες, από διαφορετικές ip).

Το 59,1% ψήφισε τον παραολυμπιονίκη της κολύμβησης που έχει χαρίσει το όνομα του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης έναντι του 40,9% που ψήφισε τον παλαιο ολυμπιονίκη του στίβου, προς τιμήν του οποίου έχει ονομαστεί το Εθνικό Στάδιο της πρωτεύουσας του Έβρου.

Ετσι ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης είναι αυτός που… «προκρίνεται» στα προημιτελικά του διαγωνισμου για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή του αιώνα, εκεί όπου ήδη έχουν προκριθεί ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Κώστας Γκατσιούδης και η Πηγή Δεβετζή, την οποία και θα αντιμετωπίσει ο Μιχαλεντζάκης στην επόμενη φάση των προημιτελικών.

Σε εξέλιξη είναι και άλλες τρεις ψηφοφορίες, η Battle Nr5 Σάκης Μουστακίδης vs Χρύσα Μπισκιτζή, η Battle Nr6 Ντέμης Νικολαΐδης vs Αγγελος Παυλακάκης και η Battle Nr7 Νίκός Σαμαράς vs Λάζαρος Στάλιος .

[Total_Soft_Poll id=”9″]