Volley League: Οριστικά εκτός η ΑΕΚ, αγκάθια και (νέα) μικρή παράταση για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

H συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ ολοκληρώθηκε χωρίς να διασαφηνίσει την κατάσταση αναφορικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ωστόσο έκλεισε οριστικά το ζήτημα της ΑΕΚ.

Η Ενωση δεν απέστειλε δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ως όφειλε μέχρι τις 30 Αυγούστου μετά την παράταση που της είχε δοθεί, ενώ δεν απέστειλε στην αρμόδια επιτροπή ούτε μία απόδειξη πληρωμής ή διακανονισμού. Έτσι η υπόθεσή της έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να πάρει αδειοδότηση.

Αναφορικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπως έγινε γνωστό ενώπιον της Επιτροπής παρουσιάστηκαν έξι αποδείξεις. Υπάρχουν ωστόσο ακόμα τρεις εκκρεμότητες και η μία από αυτές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τυχάλα στο Sportsfeed, δείχνει ιδιαίτερα ζόρικη. Ωστόσο εκφράστηκε αισιοδοξία ότι θα τακτοποιηθούν τα θέματα μέσα στην εβδομάδα και για αυτό ζητήθηκε (νέα) μικρή παράταση.

Αγωνία υπάρχει ωστόσο, όπως γράφτηκε ήδη από το βράδυ της Τρίτης, αναφορικά και με την τύχη του Παμβοχαϊκού του Κώστα Δεληκώστα. Είναι η πρώτη ομάδα που πήρε άδεια αλλά τα οικονομικά δεν έχουν πάει καλά. Εντός της ημέρας έχει προγραμματιστεί μια κρίσιμη σύσκεψη με έναν υποψήφιο χορηγό «και αν δεν προκύψει θετική έκβαση, αύριο ανακοινώνεται η αναστολή του ανδρικού τμήματος…».