Έβαλε πέντε γκολ ο Ξανθιώτης Γιώργος Τηλαβερίδης με τον Αστέρα Τρίπολης στην θριαμβευτική νίκη με 1-8 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ασύλληπτη εμφάνιση σημείωσε ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Γιώργος Τηλαβερίδης, καθώς πέτυχε πέντε γκολ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στη νίκη με το επιβλητικό 1-8 μέσα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Κ19.

Ο Μπάτσι στο 3’ έκανε το 0-1 και με δυο γκολ στη συνέχεια του Τηλαβερίδη ήρθε το 0-3. Ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Γιαννιώτη Καπέρδα έκανε το 0-4 στο 35’. Σε σουτ του Κάλα στο 38’ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43’ έγινε το 0-5 και στο 53’ ο Ντερβίσης μπήκε από δεξιά στην περιοχή, προχώρησε παράλληλα στη γραμμή του άουτ και με σουτ πέτυχε το 0-6. Ο ΠΑΣ μείωσε σε 1-6 με τον Μαλάι, ενώ ο Αστέρας με γκολ των Αδαμίδη και Τηλαβερίδη έφτασε στο εντυπωσιακό σκορ 1-8.

Συμμετοχή με τους Αρκάδες κατέγραψαν επίσης ο Ξανθιώτης Γιώργος Νικολόπουλος καθώς και ο πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΑΟΞ Ντένις Θωμάι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αδαμίδης, Αθανασίου (46′ Τζοβάρας), Λούπας, Ντώνος (46′ Σκουτελιάς), Καφενζής, Ρίζος, Βλέτσας, Καλέμι, Βλάχος (46′ Μαλάι), Κόντος (46′ Κάμτσης), Κατσαούνος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αρχοντακάκης (46′ Αβράμης), Καπέρδας, Ρουμελιώτης, Νικολόπουλος, Θωμάι, Καραγλάνης, Μπάτσι, Παπαδημητρίου, Τηλαβερίδης, Κάλα (46′ Σαβούρδος), Ντερβίσης.