ΕΠΣ Έβρου: Πρώτη συγκέντρωση και εξετάσεις για τους μη αξιολογημένους διαιτητές

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Εβρου έγινε γνωστό ότι στις 5/9/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών και των βοηθών που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης.

Στην συγκέντρωση αυτή θα πραγματοποιηθούν εκτός των άλλων και οι καθιερωμένες γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες. Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν:

  • Οι κανόνες παιχνιδιού 2019-2020 και
  • Μεταβολές κανόνων παιχνιδιού 2019-2020 οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Π.Ο

Την ίδια ημέρα θα ολοκληρωθεί και η εξόφληση όλων των υπολοίπων από τα ποσοστά της προηγούμενης χρονιάς.

Επίσης οι διαιτητές που αγωνίστηκαν σε αγώνες παιδικών πρωταθλημάτων και δεν έχουν πληρωθεί θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του τραπεζικού λογαριασμού τους ώστε να πραγματοποιηθεί η εξόφληση τους από την ΕΠΣ.

Οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ Έβρου θα πρέπει κατά την ημέρα των εξετάσεων να προσκομίσουν πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και κάρτα υγείας αθλητή ή γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας καρδιολόγου για την κατάσταση της υγείας τους. Από την ανωτέρω υποχρέωση ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι αξιολογημένοι διαιτητές που ήδη έχουν λάβει μέρος ή θα συμμετέχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Διαιτητής ( Μη αξιολογημένος) που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣ Έβρου δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ΄επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητάς μας .

Η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 θα γίνει την Δευτέρα 9/9/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωσή σας. Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στον κ ΣΤΡΑΤΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ,ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ