Εξασφάλισε υπογραφές παικτών αλλά ζήτησε και άδεια να παίξει σε χαμηλότερη κατηγορία ο Εθνικός!!!

Δραματικές οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα εξεταστεί από την ειδική Επιτροπή Αδειοδότησης ο φάκελος της ομάδας.

Η Χρύσα Λουπασάκη και οι συνεργάτες της πάνε σύμφωνα με πληροφορίες να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Ήδη φέρονται να έχουν εξασφαλίσει τις υπογραφές της πλειοψηφίας των παικτών του περσινού ρόστερ για εξόσλιση ή διακανονισμό των χρεών τους και υπάρχει εκτίμηση ότι εντός των επόμενων 24 ωρών ενδέχεται και να έχουν ληφθεί όλες. Αυτή η εξέλιξη θα δώσει παράταση ζωής, αφού θα εκλείψει ένας βασικός λόγος μη συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Ωστόσο το να έχει μπει Σεπτέμβρης και αυτήν την στιγμή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να μην έχει ούτε ένα συμβόλαιο παίκτη για τη νέα σεζόν, αλλά πλέον εδώ και ένα δεκαήμερο να μην έχει ούτε προπονητή, δείχνει ότι η κατάσταση είναι όχι απλά δύσκολη αλλά σχεδόν μη αναστρέψιμη – ακόμα και αν τελικά εξασφαλιστεί η πολυπόθητη αδειοδότηση. Γιατί όπως έχει αναλύσει και στα προηγούμενα ρεπορτάζ του το ThrakiSportS, πέρα από τους διακανονισμούς και τις εξοφλήσεις απαιτούνται και χρήματα για ένα νέο ρόστερ.

Οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πάντως ότι ήδη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει ενημερώσει την ΕΟΠΕ ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει η ομάδα να πάρει την άδεια, θα ήθελε να της δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα άλλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο έχοντας ήδη δηλώσει συμμετοχή στην Volley League, το σενάριο αυτό μοιάζει απίθανο. Ήδη άλλωστε έχουν γίνει μέχρι και οι κληρώσεις στην Α2 Ανδρών.

Στην ΕΣΠΕΘΡ έχουν καθυστερήσει με τις κακές γλώσσες να λένε ότι αυτό έχει συμβεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αλλά και πάλι υπάρχουν σοβαρά νομικά ζητήματα που θέτουν εν αμφιβόλω έστω την συμμετοχή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τοπικό περιφερειακό πρωτάθλημα που επισήμως βέβαια θεωρείται εθνικό και φέρει τον τίτλο της Β’ Εθνικής…