Volley League: Στον «αέρα» πέραν του Εθνικού η ΑΕΚ αλλά και ο Παμβοχαϊκός του Κώστα Δεληκώστα

Τα προβλήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι λίγο ως πολύ γνωστά, ωστόσο η ομάδα του Έβρου δεν είναι η μόνη που ενδέχεται να μην ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Volley League.

Οπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Τυχάλας στο SportsFeed, εδώ και τέσσερις ημέρες έληξε η παράταση που είχε δοθεί στο ΤΑΑ ΑΕΚ για να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Volley League και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει, τέτοια δήλωση δεν έχει φτάσει στην ΕΣΑΠ. Αυτό ουσιαστικά θέτει την ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος, το οποίο πλέον κινδυνεύει όχι να γίνει με εννιά αλλά ακόμα και με οκτώ ομάδες!

Βλέπετε, πέραν των δεδομένων προβλημάτων του Εθνικού και της ΑΕΚ, που είναι τα μόνα δύο σωματεία που δεν έχουν λάβει αδειοδότηση και αναμένεται με ενδιαφέρον η επίσημη τοποθέτησης της αρμόδιας Επιτροπής την Τετάρτη, υπάρχει και ένα ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες και έχει επίσης Εβρίτικο ενδιαφέρον, αφού αφορά την ομάδα που κοουτσάρει ο Κώστας Δεληκώστας.

Ο Παμβοχαϊκός ήταν η ομάδα – έκπληξη που πήρε πρώτη αδειοδότηση. Οι ιθύνοντές της κατάφεραν με ένα πλάνο τριετίας να αποσβέσουν χρέος 200.000 ευρώ και αυτήν την στιγμή να μην χρωστούν σε κανέναν. Ωστόσο βλέποντας ότι δεν υπάρχει στήριξη από την τοπική κοινωνία, δεν υπάρχει μεγάλος χορηγός και δεν υπάρχει και οικονομική ενίσχυση από την ΕΣΑΠ που αγνοεί ακόμα αν θα έχει κεντρικό χορηγό και τηλεοπτική κάλυψη το πρωτάθλημα, τείνουν σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Sportsfeed να πατήσουν το off.

Το επόμενο 48ωρο λέγεται ότι είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την απόφαση που θα ληφθεί και η οποία, αν τελικά οδηγηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση, θα βάλει ταφόπλακα στο βόλεϊ στην Κορινθία αφού η ομάδα θα εξαφανιστεί από τον χάρτη φέτος, θα επιστρέψει από την Pre League τη νέα σεζόν με -12 βαθμούς ενώ θα έχει και ένα πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ να πληρώσει για την απόσυρση από το επαγγελματικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι δηλώθηκε κανονικά η συμμετοχή.