Ώρα μηδέν για τον Ίασμο! Έκκληση της διοίκησης για την ύστατη προσπάθεια συμμετοχής του Μέγα στο πρωτάθλημα

Στην πιο σημαντική συνάντηση ίσως της ιστορίας του συλλόγου καλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές του η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο «7th Heaven» θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με στόχο την εξεύρεση λύσης που θα δώσει το «φιλί» της ζωής στην ιστορική ομάδα της Ροδόπης.

Όπως γίνεται αντιληπτό το φάσμα της μη συμμετοχής στη Γ’ Εθνική και κατά συνέπεια της εξαφάνισης από τον χάρτη είναι πιο ορατή από ποτέ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες, βετεράνοι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου μας. O αγαπημένος μας ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ κατά την τελευταία σεζόν πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του, την άνοδο στη Γ` Εθνική Κατηγορία, καθιστώντας τον το Ποδοσφαιρικό Σωματείο που βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία από κάθε άλλο της Ροδόπης.

Η επιτυχία ωστόσο συνοδεύτηκε από τη διαπίστωση πως βρίσκεται προ της ολικής καταστροφής του. Ελάχιστοι άνθρωποι,με μεγάλη αγάπη προσπαθούν να αποτρέψουν την πτώση του στην άβυσσο, αφού τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται μετά την αδυναμία του να κατέλθει στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος. Ας προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο – όπως μπορεί ο καθένας μας, με λόγο, έργο, ιδέα με οτιδήποτε μπορεί- όλοι μαζί να στηρίξουμε το Σωματείο του χωριού μας.

Σας καλούμε την Κυριακή, ώρα 12 το μεσημέρι στη “7th Heaven”, ώστε όλοι μαζί να βάλουμε το λιθαράκι που χρειάζεται για τη σωτηρία του!! Είναι ευθύνη όλων μας».