Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μαραντάς! Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ξάνθης

Με την εκλογική διαδικασία που αναδείχτηκε το νέο 9μελες διοικητικό σχήμα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ), μετά την συνάντηση που υπήρξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ήρθε σε σώμα και σχηματίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου με τον Γιώργο Μαραντά να αναλαμβάνει πρόεδρος.

Αυτό που ξεχωρίζει στο νέο σχήμα του Συνδέσμου είναι η επιβεβαίωση των όσων είχε πει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Γιώργος Λάππας για στροφή σε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες, με τους παλιούς να κάνουν λίγο πίσω αλλά να μένουν κοντά στον Σύνδεσμο για να μπορούν να προσφέρουν με την εμπειρία τους όπου χρειάζεται.

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Μαραντάς, ενώ απο εκεί και πέρα νέα πρόσωπα αποτελούν στο Δ.Σ. και μάλιστα σε καίριες θέσεις οι Κυριάκος Κετσιεμενίδης, Αυγερινός Κατράνας, Δημήτρης Χατζησπύρου, Κώστας Τερζανίδης, Νεκτάριος Πατμάζογλου Μιχάλης Μουξιός. Οι μόνοι κοινοί με το προηγούμενο Δ.Σ. είναι ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Λάππας που μένει ως μέλος αλλά και ως αντιπρόσωπος του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία(ΟΠΠΕ), και ο Άγγελος Γιοβανόπουλος που όπως και στο προηγούμενο Δ.Σ. θα έχει χρέη ταμία.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Μαραντάς
Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Κετσιεμενίδης
Γενικός Γραμματέας: Αυγερινός Κατράνας
Ταμίας: Άγγελος Γιοβανόπουλος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Χατζησπύρου
Εκπρόσωπος στην ΕΠΣ Ξάνθης: Κώστας Τερζανίδης
Μέλος: Γιώργος Λάππας
Μέλος: Μιχάλης Μουξιός
Υπεύθυνος Πειθαρχικής Επιτροπής:  Νεκτάριος Πατμάζογλου