Γ’ Εθνική: Αποχώρησε μετά από μια τετραετία από την διοίκηση του Πανθρακικού ο Γιώτης Ξενοδοχίδης λόγω διαφοράς φιλοσοφίας!

Παρελθόν από την διοίκηση του Πανθρακικού αποτελεί ο Γιώτης Ξενοδοχίδης μετά από σχεδόν μια τετραετία αφού το τελευταίο διάστημα δεν ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας, δείχνοντας τη δυσφορία του για κάποιες αποφάσεις της διοίκησης.

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει ένα ακόμα μέλος της διοίκησης.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Ο Γιώτης Ξενοδοχίδης άφησε το στίγμα του στον Πανθρακικό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν διοικητικός, ζώντας πολύ μεγάλες στιγμές σε δύσκολες περιόδους για την ομάδα μας.

Σήμερα μπορεί να ολοκληρώνεται ο διοικητικός του κύκλος στα κοινά της ομάδας μετά την επιστροφή του σε αυτά το 2019, ωστόσο αφήνει μία σπουδαία παρακαταθήκη και φυσικά παραμένει στο πλευρό της ομάδας ως «πιστός στρατιώτης» της.

Το 2019 σε μία περίοδο κάμψης της ομάδας μας μπήκε μπροστά μαζί με τον Μπάμπη Σακάρη και είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς το 2022 με την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια με την διαρκώς ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής «σαρώνοντας» παράλληλα όλα τα κύπελλα εντός Ροδόπης και βάζοντας για τα καλά τον Πανθρακικό ξανά δυναμικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Γνωρίζοντας την αγάπη του Γιώτη για τον Πανθρακικό, είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας που λατρεύει παθολογικά και να προσφέρει σε ότι του ζητηθεί…

Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να φτάσουμε τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ μας εκεί που αξίζει και που όλοι ονειρευόμαστε!