Γ’ Εθνική: Στο τιμόνι του Πανθρακικού και τη νέα σεζόν ο τεχνικός Γιώργος Μαραντάς

Δύο μέρες μετά την κατάκτηση του 13πυ Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης στην ιστορία του, ο Πανθρακικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιώργο Μαραντά ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος τεχνικός την περσινή σεζόν ξεκίνησε έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα της Κομοτηνής, ωστόσο κέρδισε επάξια τη θέση του στο τιμόνι της ομάδας και «ανάγκασε» την διοίκηση του Πανθρακικού να τον ανανεώσει άμεσα, με στόχο την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσει.

Ο Γιώργος Μαραντάς έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε ΑΟ Ξάνθη, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Ηρακλή, ΑΟ Καβάλα, Οδυσσέα Αναγέννησης, Φωκικό, Άρη Αβάτου και την αλβανική Λουφτετάρι.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά, αναγνωρίζοντας τόσο τις γνώσεις, την κατάρτιση και την εμπειρία του όσο και την εικόνα της ομάδας μας από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού.

Ο έμπειρος τεχνικός διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή, ΑΟ Ξάνθης, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Ηρακλή, ΑΟ Καβάλα, Οδυσσέα Αναγέννηση, Φωκικό, Άρη Αβάτου (οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος) και Luftetary και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως η παρουσία του στο σύλλογο μας θα φέρει την ομάδα μας στο δρόμο που της αξίζει.

Καλή επιτυχία Coach Μαραντά στον δύσκολο σου έργο…».