Ο σχολιασμός του αποτελέσματος των εκλογών στον Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου από τον Νικήτα Παπαπαντελή

Ο ιδιαίτερα δραστήριος γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου Νικήτας Παπαπαντελής έλαβε τις περισσότερες ψήφους κατά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής και μετά την συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ, αποφασίστηκε να παραμείνει στην νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα.

Ο γνωστός προπονητής προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών:

«Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες (24/4/2016) κατέδειξαν πέρα όλων των άλλων καταστατικών μας αρχών και λειτουργιών, το ενιαίο και ενωτικό συνδικαλιστικό πνεύμα που διακατέχει τη λειτουργία του Συνδέσμου μας. Χρόνια τώρα κατά τη διαδικασία των εκλογών ένα και μόνο ΕΝΙΑΙΟ – ΕΝΩΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο διεκδικεί την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Δ.Σ. και στα λοιπά όργανα του Συνδέσμου και της Ομοσπονδίας μας.

H μεγάλη προέλευση συναδέλφων -μεγαλύτερη των τελευταίων 3 τελευταίων αρχαιρεσιών- στέλνει το δικό της μήνυμα : όλοι μαζί με ενωτικό πνεύμα , σε συνεργασία με το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Ο.Π.Π.Ε., μπορούμε να παλέψουμε, μακριά από τυχόν προσωπικές αγκυλώσεις και ιδιοτέλειες, ώστε να δώσουμε στον κάθε συνάδελφο προπονητή τη θέση που του αρμόζει και του αναλογεί, στο δύσκολο και ανηφορικό δρόμο για την πρόοδο και αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας, σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Επιπροσθέτως, η διάθεση για συστηματική δουλειά προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης στο ρόλο του προπονητή, αλλά και του αθλήματος στο Νομό, όπως και η συνεργασία με όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης.

Η εκλογή νέων συναδέλφων στο Δ.Σ. μπορεί να συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή. Ιδιαίτερα η επανεκλογή του προέδρου μας κ. Κωστικίδη Παναγιώτη δίνει τη δυνατότητα μαζί με τον κ. Ουζουνίδη Μαρίνο ( του Δημητρίου) μιας δυναμικής διεκδικητικής αντιπροσώπευσης σε κεντρικό επίπεδο ( ΟΠΠΕ). Η παρουσία δε των κ.κ. Ουζουνίδη Μαρίνου (του Προδρόμου) και Ουσταμπασίδη Νικολάου στο Δ.Σ αποδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον γνωστών προσωπικοτήτων στο χώρο της προπονητικής να στηρίξουν την παρουσία και το έργο του Συνδέσμου μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σταθώ στην εκλογή του κ. Χρηστούδη Χρήστου, μιας σοβαρής παρουσίας που ενισχύει σημαντικότατα την ενιαία αντιπροσώπευση του νομού μας σε επίπεδο Συνδέσμου.

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα νέα μέλη του Δ.Σ , των εκπροσώπων στην ΟΠΠΕ

και στην τοπική ελεγκτική επιτροπή .

ΚΑΛΟ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Με εκτίμηση

ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΗΣ Γ. Γραμματέας Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here