Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Δεν σκόνταψε στο Κουτσό ο Άρης Πηγών κόντρα στον μαχητικό Παύλο Μελά πριν τον «τελικό» στην Αλεξανδρούπολη

Σε ένα μετριο ματς που έγινε στο γήπεδο του Κουτσό ο πρωταθλητής Ξάνθης Παύλος Μελάς ηττήθηκε δύσκολα 0-2 από τον πρωταθλητή Καβάλας και από τα φαβορί στα μπαράζ Αρη Πηγών και με 2/2 ήττες έδειξε πως η πρώτη του χρονιά σε αυτά θα είναι περισσότερο αναγνωριστική ώστε τα νεα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες για το μέλλον.

Ο Αρης αν και καλύτερος δεν απείλησε ιδιαίτερα τον καλά τακτικά στημένο από τον Μαλαδένη Πάυλο Μελά, πλην ενός σουτ του Δουμάνη στο 38′ όπου ο Λαπαδώνης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο β’ μέρος ο Αρης πίεσε και στο 52′ με σουτ ο Ουζούνογλου και λάθος της άμυνας έκανε το 0-1. Στο 73′ από πάσα του Παντελίδη εύκολα ο έμπειρος και γεννημένος να οδηγεί ομάδες στην άνοδο πρωην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Φώτης Δουμάνης έκανε το 0-2 και καθάρισε το ματς. Ακυρώθηκε γκολ του Σαρηγιαννίδη στο 86′, ενω καλό σουτ του Καίπη λίγο αργότερα πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στις καθυστερήσεις με σουτ του Αβερόπουλου.

Το Κουτσο μετά την δεύτερη σερί ήττα του έμεινε ουραγός με μηδέν βαθμούς και την 3η αγωνιστική μια βδομάδα μετά τομ Πάσχα την Κυριακή του Θωμά έχει ρεπό. Από την άλλη ο Άρης Πηγών έφτασε στους 3 βαθμούς μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ευοσμο και στις 12 του Μάη έχει ένα σημαντικό ματς στην Αλεξανδρούπολη με την τοπική ομάδα όπου θέλει το τριποντο ώστε να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας.

Καλή η τριάδα από το Κιλκίς των Ασβεστόπουλου, Μαυρίδη και Πολυχρονίδου με τους δυο επόπτες να έρχονται στην Θρακη μετά από 3 μέρες και το ματς του Ν. Σιδηροχωρίου με την Νέα Αμισσό (φωτο Πρωινή).

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Μαλαδένης): Λαπαδώνης, Σεβδίλης Ν., Τεφίκογλου, Σεβδίλης Π., Τυριάκης, Δεληωρίδης (62′ Πεντεζίδης), Κούπας, Μίλκογλου, Σιδηράς (65′ Στεπανιάν), Χριστοδούλου (73′ Αβερόπουλος), Μουστάκης (73′ Μπιζάνης)

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ (Ιγνατιάδης): Κυφωνίδης, Τσάκωνας, Ζιούλης, Φραγκούλης, Αθανασάκης (56′ Σαββαίδης), Σαρηγιαννίδης (78′ Καίπης), Δουμάνης, Παντελίδης, Βουζουλίδης, Ουζούνογλου (86′ Μαρκάκης), Μπαντάνης