Regions Cup: Η κάτοχος του τίτλου ΕΠΣ Εύβοιας αντίπαλος της ΕΠΣ Ξάνθης στον τελικό!

Την Κυριακή 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός του Regions Cup απ’ όπου και θα προέκυπτε ο αντίπαλος της ΕΠΣ Ξάνθης για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα Ψαχνά η κάτοχος του τίτλου ΕΠΣ Εύβοιας κέρδισε με 2-0 την ομάδα της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης και έτσι θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια ξανά με Θρακιώτικη αντίπαλο, το 2014 κέρδισε στον τελικό την ΕΠΣ Θράκης στα πέναλτι.

Για την ομάδα του Βαγγέλη Ζέρβα, προπονητής της ΕΠΣ Εύβοιας, τα τέρματα της νίκης σημείωσαν οι Καραχάλιος και Κούρτης αμφότερα στο δεύτερο μέρος καθώς στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο. Η ΕΠΣ Εύβοιας που κατάφερε να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που έδωσε στον δρόμο για τον τελικό, και τα δύο στην έδρα της, επικρατώντας με 3-1 την ΕΠΣ Χανιών στα προημιτελικά και 2-0 την Κεφαλληνίας/Ιθάκης στα ημιτελικά και πλέον θα είναι αυτή που θα τεθεί αντίπαλος της ΕΠΣ Ξάνθης στον μεγάλο τελικό που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μάη.

Για την ΕΠΣ Εύβοιας στο ματς με την ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης αγωνίστηκαν οι:  Μπασινάς, Ρούσσος, Πιλάτης, Μπισμπικόπουλος, Κοκκάλας, Ξιφαράς (87′ Ευγενίου), Καλοχωρίδης, Καραχάλιος (80′ Γιαννουκάκος), Καραντάκης (67′ Ντουλαβέρης), Κούρτης, Μήτρου.

Στον πάγκο έμειναν οι: Κόκκος, Αυλωνίτης, Μόνος, Δεληγιώργης.