Έγιναν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Προπονητών Ξάνθης! Τα αναλυτικά αποτελέσματα…

Πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης, παρουσία και δικαστικού επιμελητή  οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Σύνδεσμο Προπονητών ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Οι φετινές εκλογές έχουν ξεχωριστή σημασία καθώς ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Λάππας αποφάσισε μετά απο μακρά θητεία και προσφορά στον Σύνδεσμο να συνεχίσει να βοηθά αλλά ως απλό μέλος, ανοίγοντας τον δρόμο σε νέους να βγουν μπροστά. Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε μετέχουν 9 μέλη τα οποία εκλέγονται όλο, ωστόσο την Τρίτη 19 Απριλίου θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο οπού θα γίνει καταρτισμός αρμοδιοτήτων, αλλά και ανάδειξη του νέου προέδρου του Συνδέσμου.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως λόγω της μεγάλης συμμετοχής, ψήφισαν 46, παρότι κατατέθηκε μία υποψηφιότητα για αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία(ΟΠΠΕ), πλέον ο Σύνδεσμος δικαιούται να επιλέξει και δεύτερο, κάτι που θα συμβεί στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Απο τα συνολικά 65 μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ξάνθης ψήφισαν 46, αριθμός αρκετά μεγάλος αν σκεφτεί κανείς πως γύρω στα 10 μέλη είναι εκτός Νομού, Γκουτσίδης, Ισπυρλίδης και 8 προπονητές απο την Ροδόπη που ανήκουν στον Σύνδεσμο της Ξάνθης καθώς η Ροδόπη δεν έχει, ενώ και κάποια μέλη του Συνδέσμου είχαν δηλώσει κώλυμα και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά και υγείας κάποιοι. Πριν την διεξαγωγή των εκλογών υπήρξε κουβέντα μεταξύ των μελών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και τρόπους που μπορούν να λυθούν αλλά και προτεραιότητες που θα πρέπει να δει και η νέο εκλεγείσα διοίκηση.

Πρώτος σε ψήφους ήταν ο Γιώργος Μαραντάς με 39 ψήφους έχοντας απο κοντά τον Κώστα Τερζανίδη με 38. Ως αντιπρόσωπος εξελέγη ο Γιώργος Λάππας με 36 ψήφους, με το Δ.Σ. να αποφασίζει την Τρίτη ποιός θα είναι ο δεύτερος, ενώ εξελέγησαν και οι τρεις υποψήφιοι που έθεσαν υποψηφιότητα για Εξελεγκτική Επιτροπή.

Το ThrakiSportS ήταν παρών στην διαδικασία και σας παρουσιάζει αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις ψήφους όπως αυτές καταμετρήθηκαν απο την Δικαστική αντιπρόσωπο:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Άγγελος Γιοβανόπουλος    34

Αυγερινός Κατράνας    31

Μιχάλης Μουξιός    21

Γιώργος Μαραντάς   39

Νεκτάριος Πατμάζογλου    28

Δημήτρης Χατζησπύρου     34

Κώστας Τερζανίδης     38

Γιώργος Λάππας     30

Κυριάκος Κετσιεμενίδης    25

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Σ.Π.Π. ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ(ΟΠΠΕ)

Γιώργος Λάππας     36

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γιάννης Δημητριάδης     35

Λεωνίδας Πετρίδης    27

Αθανάσιος Καρασερίδης   32