Με βράβευση Μιχαλεντζάκη άνοιξε τις πύλες της η “Χριστουγεννιάτικη Γειτονιά” στις Φέρες (+photos)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη «Χριστουγεννιάτικη Γειτονιά» στην Άνω Πλατεία Φερών, όπου πριν την έναρξη ο Σύλλογος Κ.Ε.ΦΥ βράβευσε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης στην κατηγορία ΑΜΕΑ, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη (που είναι ανάμεσα στους υποψηφίους του ThrakiSportS για τους κορυφαίους αθλητές της Θράκης για το 2015, μπορείτε να ψηφίσετε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Όπως αναφέρει στο σχετικό του ρεπορτάζ το radiomax το απόγευμα της Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στη «Χριστουγεννιάτικη Γειτονιά» στην Άνω Πλατεία Φερών ο Σύλλογος Κ.Ε.ΦΥ βράβευσε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης στην κατηγορία ΑΜΕΑ, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. Στη συνέχεια στη «Χριστουγεννιάτικη γειτονιά» πραγματοποίηθηκε η έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον πρωταθλητή της κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Ακλούθησε η 1η Αλυσίδα Αλληλεγγύης Ζωής με συνδιοργανωτές την Αστ. Μη κερδ. εταιρεία «Αλληλεγγύης Ζωής», τη Δημοτική Ενότητα Φερών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγία Σοφία». Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες…