Γ Εθνική: Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Απόλλων Καλαμαριάς

Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Απόλλων Καλαμαριάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο “Φώτης Κοσμάς” στο φινάλε του πρώτου γύρου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Αμφότεροι οι προπονητές των δύο συλλόγων έμειναν ικανοποιημένοι από τους παίκτες τους αλλά όχι και από το αποτέλεσμα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν μετά το τέλος του ματς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον προπονητή των γηπεδούχων Κώστα Βουρδόγλου να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα, ενώ ο τεχνικός της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας Γιάννης Πολαϊτίδης στάθηκε στην καλή αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του, καθώς και στην αποτυχία να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Εθνικού Κώστας Βουρδόγλου τόνισε:  “Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βγάλαμε ψυχή, παλέψαμε, όμως δεν καταφέραμε τελικά να κερδίσουμε τον αγώνα, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που κάναμε. Βελτιωθήκαμε σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δείχνοντας ότι η ομάδα είναι συσπειρωμένη, παρά τα προβλήματα που έχουμε”.

Ο τεχνικός της Καλαμαριάς Γιάννης Πολαϊτίδης επισήμανε: “Μπήκαμε δυνατά στο ματς, προηγηθήκαμε και ελέγχαμε το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος ο Γιαξής δέχτηκε αδικαιολόγητα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και παρότι βρεθήκαμε για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο μας, ενώ είχαμε και κάποιες φάσεις, ώστε να πάρουμε τη νίκη, κάτι που τελικά δυστυχώς δεν καταφέραμε. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και καλή συνέχεια στον Εθνικό και την ομάδα μου για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος”.