Super League: Αιχμές Ουζουνίδη για την διαιτησία του Κιοτζένη

Αιχμές για τη διαιτησία του Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης άφησε στην συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Ατρόμητο με 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 88ο λεπτό ο Λαζαρίδης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε σχετικά: «Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ. Πολλές, όμως, οι αμφισβητούμενες φάσεις εναντίον μας. Το ενδιαφέρον θα ήταν να είχαμε βάλει γκολ. Είμαι περίεργος τι θα γινόταν.

Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν πολλά μέσα στο γήπεδο και με διάθεση και θέληση προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, όμως, αυτό το πρόγραμμα. Δεν γίνεται όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις να είναι ανάποδες.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, ελπίζω να έχουμε ανάλογη πορεία και στο δεύτερο γύρο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ατρόμητο και σε όλους καλές γιορτές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος, πέρα από τον Κιοτζένη, μετείχε στην τριπλέτα ως πρώτος βοηθός ένας ακόμα θρακιώτης, ο ξανθιώτης επόπτης Χασάν Κούλα.

Στα άλλα ματς του Σαββάτου, η Βέροια με γκολ του Κόλα νίκησε με 1-0 τον Αστέρ Τρίπολης και o Ολυμπιακός με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Φορτούνη νίκησε με 2-0 την Καλλονή κάνοντας το 15 στα 15.

Με την ήττα αυτή, ξεκαθάρισε ότι ο Πανθρακικός δεν θα τερματίσει τελευταίος στον πρώτο γύρο, όμως η νίκη του Ατρομήτου έχει φέρει τους Περιστεριώτες στους οκτώ βαθμούς απόσταση από τους Κομοτηναίους.

Στους πέντε είναι ο Παναιτωλικός που φιλοξενεί τον Ηρακλή, ενώ υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα θα παίζει η Ξάνθη στα Γιάννενα και λίγο μετά ο Πανθρακικός με τον Παναθηναϊκό.