Super League: «Πεντάστερος» Παναθηναϊκός διέλυσε τον θίασο του Βόλου στο καταπράσινο Πανθεσσαλικό! Από τον πάγκο ο Ιωαννίδης, βασικός ο Μπαριέντος

Τη νίκη με 5-1 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε ο καθένας και πανηγύρισε την δέκατη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League.

Το «τριφύλλι» πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, σπάζοντας το ρεκόρ των εννιά σερί νικών που κρατούσε από την σεζόν 1994-95 η ομαδάρα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και παραμένοντας πρώτο και καλύτερο στην κορυφή της φετινής Super League.

Η κλάση του Παλάσιος ήταν εκείνη που «ξεκλείδωσε» το «τρίποντο», με τον Αργεντινό εξτρέμ να σκοράρει δις σε διάστημα πέντε λεπτών πριν την ανάπαυλα, στο 39’ και στο 44’.

Ενώ στην επανάληψη ακολούθησαν ένα ακόμα διπλό «χτύπημα» με το αυτογκόλ του Εσκοβάλ στο 66ο με τη χρήση VAR και το πρώτο φετινό τέρμα του Τσέριν στο 67ο λεπτό , προτού ο Σπόραρ προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, στο 76’.

Μετά το 0-5 ο σκόρερ Σπόραρ άφησε την θέση του στον Κομοτηναίο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι βασικός και αναντικατάστατος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο άλλοτε μέσος της Ξάνθης Ζαν Μπαριέντος από πλευράς Βόλου.

Με τους τυπικά γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής, χάρη σε χτύπημα πέναλτι του Νοκέρ που είχε μπει αλλαγή στο 84ο λεπτό.

Πλέον, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στο +9 από την δεύτερη ΑΕΚ, με παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Βόλος έμεινε στην τρίτη θέση και τους 20 πόντους.