ΕΣΠΕΘΡ: Επέστρεψε ξανά στον ΑΟ Ορεστιάδας ο Γιάννης Σκαρλατίδης

Τη φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας μετά από 6 χρόνια θα ξανά φορέσει ο διεθνής πασαδόρος Γιάννης Σκαρλατίδης.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 26/5/93) Ορεστιαδίτης πασαδόρος επιστρέφει για δεύτερη φορά στον ΑΟ Ορεστιάδας από την οποία ξεκίνησε το βόλεϊ μετά από την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αίαντα Ευόσμου, Φοίνικα Σύρου, Παμβοχαϊκό, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΟΦΗ και τελευταία τρία χρόνια στον Άθλο Ορεστιάδας από όπου και αποκτήθηκε.

Έχει 23 συμμετοχές ως διεθνής εκ των οποίων οι 15 είναι με την Εθνική Παίδων και 8 με την Εθνική Εφήβων.

Η σχετική ανακοίνωση: Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Σκαρλατίδη στην ομάδα. Ο 29χρονος πασαδόρος, προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, κάνοντας τα πρώτα του βολεϊκά βήματα στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, τον Φοίνικα Σύρου, τον Παμβοχαϊκό, τον Ηρακλή, τον ΟΦΗ και τον Άθλο ενώ στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας.

Είναι διεθνής καθώς μετρά 15 συμμετοχές με την Εθνική Παίδων και 8 με την Εθνική Εφήβων. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στο σπίτι του και του ευχόμαστε μία εποικοδομητική σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.