Γ’ Εθνική: Η Γεωργία Μήνη πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Σουφλίου

Η αμυντικός Γεωργία Μήνη αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΟ Σουφλί 2018, που θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Η 17χρονη ανήκε μέχρι πρότινος στην ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά εξίσου καλά και στις υπόλοιπες ακραίες θέσεις. Αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Σουφλίου και του προπονητή Γιώργου Πετκίδη στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.

Η ανακοίνωση: Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την 17χρονη Μήνη Γεωργία.

Η Γεωργία αγωνιζόταν στην ομάδα του Ποντιακού Αλεξ/πολης και ήταν μια εκ των αρχηγών της ομάδας. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά εξίσου καλά και στις υπόλοιπες ακραίες θέσεις και έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας, για την επίτευξη των στόχων της.

Καλωσορίζουμε την Γεωργία στην μεγάλη ποδοσφαιρική μας οικογένεια και της ευχόμαστε να έχει υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και την διοίκηση και το προπονητικό team της ομάδας του Ποντιακού Αλεξ/πολης, για την συναίνεση στην μεταγραφή της παίκτριας.