Γ’ Εθνική: Άνω κάτω η Νάουσα μετά την πρόκριση επί του Άρη Πετεινού, δημοσίευμα για δήλωση της ομάδας στο τοπικό της ΕΠΣ Ημαθίας

Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στην ομάδα της Νάουσας, λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την νίκη – πρόκριση επί του Αρη Πετεινου για το Κυπελλο Ελλάδος.

Σε γκουπ ομάδας φίλων της Νάουσας στο facebook το μεσημέρι της Δευτερας ανέβηκε η ακόλουθη ανάρτηση:

«Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η ομάδα μας θα δηλώσει συμμετοχή στην Α’ επς Ημαθίας, καθώς μετά τον κ. Αραμπατζή και ο κ. Τσαχουριδης δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου. Ετσι η ομάδα μας – κατά όπως φαίνεται – θα ηγηθεί από τα άτομα της περσινής διοίκησης. Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, αρκετοί νέοι παίκτες δε θα συνεχίσουν στην ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ομάδα μας. Μεινετε μαζί μας στην ενημέρωση…».

Πάντως αργά το βράδυ τη Δευτέρας από την ίδια ιστοσελίδα υπήρξε αναδίπλωση:

ΟΡΙΣΤΙΚΌ : Ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική
Σύμφωνα με ενημέρωση του Γραφείου τύπου:

Οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις λήφθηκαν το βράδυ της Δευτέρας από το δ.σ. του ΦΑΣ Νάουσα και τον πρόεδρο του Αστέρα Τριποτάμου Γιώργο Τσαχουρίδη. Σύμφωνα με αυτές:
Ο Αστέρας Τριποτάμου παραχωρεί το ΑΦΜ στον ΦΑΣ Νάουσα, ξεκινά άμεσα τη διαδικασία μετονομασίας του συλλόγου και προκηρύσσει εκλογές για την αλλαγή της πενταμελούς νυν διοίκησής του.
Ο νέος σύλλογος που θα προκύψει θα αγωνιστεί τη φετινή περίοδο με το όνομα της Νάουσας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ο Γιώργος Τσαχουρίδης δεσμεύθηκε ότι θα υποστηρίξει την ομάδα με όλους τους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι σήμερα και για την καλή συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάουσα αναμένεται να λάβει μέρος στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής, όπου θα μετέχουν και οι ομάδες της Θράκης (όποιες κι αν τελικά είναι αυτές, με μόνο δεδομένο για την ώρα τον Πανθρακικό). Περίπτωση να αποσυρθεί από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος και να συνεχίσει αντί αυτής ο Άρης Πετεινού (φωτο της kerkidasport από τον μεταξυ τους αγωνας=) δεν δείχνει πάντως να υπάρχει.