Τρολάρισμα σε Μαρτίνς και Ολυμπιακό με «Welcome Άκης Μάντζιος» μετά την τεσσάρα από τη Μακάμπι Χάιφα

Η ήττα με το βαρύ 4-0 στο Καραϊσκάκης κι ο αποκλεισμός από το Champions League φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Μαρτίνς να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ηδη στο τέλος της αναμέτρησης της Τετάρτης υπήρξαν αποδοκιμασίες ενώ και φίλα προσκείμενα Μέσα στην ομάδα έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Πορτογάλο.

Μετά το οδυνηρό 0-4 από τη Χάιφα υπήρξε το σχετικό… τρολάρισμα και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να «ψάχνουν» τον διάδοχο του Πορτογάλου τεχνικού στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του Πανθρακικού και μέχρι πρότινος του Άρη, Άκη Μάντζιου.

Ο Μάντζιος δεν ήταν το μόνο πρόσωπο που «έπαιξε» στα σόσιαλ μίντια, αφού την τιμητική του είχε ο γνωστός σε τέτοιες περιπτώσεις Τάκης Λεμονής και αρκετοί ακόμα, πάντα σε χιουμοριστικό έως καυστικό πλαίσιο, χωρίς να έχει κάποια βάση με την πραγματικότητα.

Άλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη λήξη του αγώνα ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί σημειώνοντας: «Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Ποτέ δεν θα παραιτηθώ από τον Ολυμπιακό. Θα είμαι εδώ για κάθε δυσκολία. Νιώθω ικανός. Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες. Θυμάμαι και πριν από τρία χρόνια. Νιώθω πως υπάρχει πάντα η δύναμη. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα».