Champions League: Ξεφτιλίστηκε από την Χάιφα ο Ολυμπιακός μέσα στο Καραϊσκάκη! Κίτρινη ο «Τόρο» από τα πρώτα λεπτά και ντροπιαστικός αποκλεισμός

Νύχτα ταπείνωσης κι αποκλεισμού για τον Ολυμπιακό, που συνετρίβη στο Καραϊσκάκη με 4-0 από την καταπληκτική Μακάμπι Χάιφα. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος οι «ερυθρόλευκοι» που συνεχίζουν στο Europa League κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μαύρη νύχτα για τους πρωταθλητές, που είδαν το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να «σβήνει», με τους Πειραιώτες πλέον να έχουν ως στόχο τους την συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν πίσω στο σκορ από 5’ λεπτό, όταν ο Σερί αιφνιδίασε τους πάντες και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Φανερός ο εκνευρισμός από την αρχή για τους γηπεδούχους, με τον Ξανθιώτη τεχνικό διευθυντή των Πειραιωτών Βασίλη Τοροσίδη να δέχεται πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα την κίτρινη για διαμαρτυρίες. Στο 12’ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε πεντακάθαρο χέρι του Πλάνιτς, ενώ στο 25’ ακυρώθηκε γκολ του Μπουχαλάκη.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» δύο φορές με τον Πιερό (61’ 65’) και έκαναν το 3-0, με τον Αμπού Φανί να διαμορφώνει το τελικό 4-0.