Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Xanthi Masters! «Είναι μια ανοησία» είπε ο Χατζηθεοδώρου, «σκοτωνόμαστε μετά τους αγώνες» απάντησε ο Φανουράκης

Ενταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής με αφορμή (και) την διοργάνωση μπιτς βόλει Xanthi Masters, ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη Γιώργο Χατζηθεοδώρου.

Τον Χατζηθεοδώρου κατήγγειλε ο Φανουράκης για σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση, το οποίο εμπεριείχε τον χαρακτηρισμό  «οι ανόητοι» σε φωτογραφία κατά τις εργασίες μετρατροπής της πλατείας σε… παραλία, αναφερόμενος πιθανότατα  στη διοίκηση του Δήμου για τη διοργάνωση του τουρνουά Xanthi Masters και την μετατροπή της πλατείας σε γήπεδο beach volley.

Ο Φανουράκης κατήγγειλε την κίνηση του Χατζηθεοδώρου να σχολιάσει με τέτοιο ανεπίτρεπτο τρόπο  μία ανάρτηση που αφορούσε στη διοργάνωση του τουρνουά και είπε χαρακτηριστικά: «…Ο καθένας έχει τη γνώμη του και το αναφαίρετο δικαίωμα να την εκφράζει οπουδήποτε αλλά οι άνθρωποι που εκπροσωπούν έναν φορέα, μία αρχή, θα πρέπει να σέβονται αυτό που εκπροσωπούν». Επίσης απευθυνόμενος στον Χατζηθεοδώρου τον ρώτησε: «Έχετε χάσει την αίσθηση τι είστε, τι εκπροσωπείτε, πού βρίσκεστε».

Ο Μανώλης Φανουράκης με ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στις ιδιότητές του ως «επικεφαλής της παράταξης του, τέταρτο του κ. Μελισσόπουλου, γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ τον αποκάλεσε «υβριστή καφενείου». Υποστήριξε ότι για μια τέτοια διοργάνωση πανελλαδικής εμβέλειεας υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες ενώ τέλος, του επισήμανε ότι το αλαλούμ δεν θα περάσει και οι μπαχαλάκηδες δεν θα νικήσουν.

Τέλος έκανε έκκληση σε όλο το σώμα να θυμηθούν λίγο τους καλούς τους τρόπους και να αφήσουν να ολοκληρωθεί η αθλητική διοργάνωση. «Φιλοξενούμε κόσμο, μοιραία όλοι αυτοί διαβάζουν και ακούνε. Αφήστε να ολοκληρωθεί το γεγονός, να φύγουν και μετά… σκοτωνόμαστε με την ησυχία μας», είπε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Φανουράκης.  

Απαντωντας, ο Χατζηθεοδώρου είπε ότι «η συνεχόμενη εμμονή του κ. Φανουράκη θεωρώ ότι είναι προσωπική μάλλον γιατί δεν βγαίνουν τα σχέδιά του». Επανελαβε ότι θεωρεί όλο αυτό που γίνεται στην πλατεία ως «μια ανοησία». «Ο κόσμος της Ξάνθης ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο Φανουράκης και ποιος είναι ο Χατζηθεοδώρου» πρόσθεσε ενώ δεν παρέλειψε  να εκδηλώσει την… χαρά του που τον παρακολουθεί ο αντιδήμαρχος στις αναρτήσεις του στα social media και προειδοποιήσει ότι  θα γίνει πιο αιχμηρός στο επόμενο διάστημα.