Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και την καμάρωσε η μαμά Δέσποινα Βανδή ένα χρόνο μετά το διαζύγιο

Ένας χρόνς συμπληρώθηκε την Πέμπτη από την ανακοίνωση του διαζυγίου του Ντέμη Νικολαΐδη με την Δέσποινα Βανδή. Στην πρώτη αυτή «επέτειο» το ζεύγος έμελλε να έχει μια σημαντική στιγμή για την πρωτότοκη κόρη του.

Η Μελίνα Νικολαΐδη την Πέμπτη 14 Ιουλίου αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών. Μάλιστα, η μαμά της Δέσποινα Βανδή καμάρωσε την 18χρονη Μελίνα στη τελετή αποφοίτησης και δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram ενώ πολύ συγκινητικά ήταν και τα λόγια της.

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου, τις στάσεις σου, τους συνεπιβάτες σου, τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρά σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou» έγραψε η Δέσποινα Βανδή.