Super League 2: Παρελθόν από τη Βέροια ο Βασίλης Γαβριηλίδης – Παραμένει στον Βόρειο όμιλο

Παρελθόν από τη Βέροια μετά τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, αποτελεί και ο έμπειρος Καβαλιώτης μέσος Βασίλης Γαβριηλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost, ο πρώην μέσος του Πανθρακικού είναι κοντά στη συμφωνία με τη Νίκη Βόλου που αγωνίζεται επίσης στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Ο Γαβρηιλίδης την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, σημειώνοντας και τρία τέρματα. Οι μόνες φορές που κάθισε στον πάγκο ήταν λόγω καρτών, σ’ ένα ρόστερ με πολύ βαριά ονόματα, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο και διακαή πόθο του Αλέκου Βοσνιάδη και το περασμένο καλοκαίρι, όμως η εμπλοκή της Βέροιας με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη, που τον είχε παίκτη στην Καβάλα, στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για να έρθει στη Νίκη Βόλου.

Οι τρέχουσες εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας, αναθέρμαναν το ενδιαφέρον για τον παίκτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο υψηλόσωμος (1,86μ.) Καβαλιώτης μέσος θα φορέσει τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας.