Με αντανακλαστικά… Ραν Ταν Πλαν εκδόθηκε ανακοίνωση διάψευσης από Μπιλ Πάπας για την δέσμευση των μετοχών του στην ΠΑΕ Ξάνθη

Δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί το πληκτρολόγιο από την προηγούμενη ανάρτηση που καυτηριαζε την μη ύπαρξη απάντησης από την ΠΑΕ Ξάνθη στο θέμα της δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων και των μετοχών του Μπιλ Πάπας και αυτή επιτέλους ήρθε!

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης εκδόθηκε από την ομάδα επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ο Μπιλ Πάπας και το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη καθυσηχάζουν τον κόσμο και διαψευδουν την ουσία του περιεχομένου της είδησης που μεταδόθηκε μια ημέρα πριν στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες και να έχει ήδη κάνει τον γύρο της Ελλάδας η είδηση για να εκδοθεί αυτή η διάψευση, με την ΠΑΕ Ξάνθη να επιδεικνύει αντανακλαστικά… Ραν Ταν Πλαν (το σκυλί του Λουκι Λουκ στα παλιά κόμιξ που του πατούσεν την ουρά σε μια σελίδα και αντιδρούσε από τον πόνο στο τέλος της επόμενης ή και της μεθεπόμενης).

Ωστόσο έστω και έτσι, σημασία έχει ότι υπάρχει απάντηση και αυτή είναι καθυχαστική για τον κόσμο, αφού διαψεύδεται η ουσία της είδησης (με βάση τουλάχιστον τις επίσημες ενημερώσεις, αφού διευκρινίζεται ότι δεν έχει ληφθεί κανένα επίσημο έγγραφο).

Παράλληλα, αφήνεται η υπόνοια για την χρονική στιγμή που ανακινήθηκε το θέμα (παραμονές της κατάθεσης των φακέλων για την αδειοδότηση της νέας σεζόν). Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη έχει ως εξής:

Με βάση τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, κος Bill Papas, διαψεύδουν τα όσα γράφονται και λέγονται.
Η ΠΑΕ αλλά και ο κος Bill Papas, δεν έχουν λάβει κανένα επίσημο έγγραφο αλλά και καμία επίσημη ενημέρωση, σχετικά με δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων και μετοχών της ΠΑΕ.
Ωστόσο, προκαλεί μεγάλη απορία η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής να βρεθεί ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ στο επίκεντρο τέτοιων δημοσιευμάτων, στον «αγγελικό» και «ξεκάθαρο» χώρο του ποδοσφαίρου, που όλα λειτουργούν σαν ελβετικό ρολόι.
Ο Bill Papas και το ΔΣ, θέλει να καθησυχάσει το φίλαθλο κοινό μας.
Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει!