Γ’ Εθνική: Άγγιξε την ανατροπή κόντρα στο Οφρύνιο η Αλεξανδρούπολη αλλά με κόντρα διαιτησία και χαμένο πέναλτι έμεινε στο Χ!

Σε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο όπως συνηθίζει στα περισσότερα παιχνίδια η Αλεξανδρούπολη, η τοπική ομάδα κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας τον Αετο Οφρυνίου έκανε την ανατροπή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ισοφαρίστηκε με πέναλτι σε 2-2, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ξανθιώτη Γιαπουντζή.

Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος με λίγες φάσεις όπως το σουτ του Τρανόπουλου στο 8′ και του Μαλτέζου στο 15′ που δεν ανησύχησαν που τον Παπαδόπουλο, οι Καβαλιώτες που μετά την μεγάλη νίκη επί του Πανδραμαικού διεκδικούν την πρωτιά προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τουμανίδη στο 43΄μετά από κόρνερ του Έλεζι πηγαίνοντας με το 0-1 στα αποδυτήρια.

Οι αλλαγές του Ουσταμπασίδη στην επίθεση των Ρουμπιέ και Χριστοφορίδη έδωσαν επιθετική πνοή στους Εβρίτες, που διαμαρτύρονται στο 63′ για εκτός φάση χτύπημα του σκόρερ Τουμανίδη στον Κομεσίδη, με τον διαιτητή Γιαπουντζή μετά την μίνι σύρραξη να συνεχίζει με κίτρινες κάρτες τον αγώνα στους εμπλεκόμενους. Παρά την νευρικότητα των γηπεδούχων από την μη αποβολή ο Χριστοφορίδης στο 67′ με απίστευτη σέντρα σουτ αιφνιδιασε τον Παπαδόπουλο κάνοντας το 1-1.

Η Αλεξανδρούπολη πίστεψε οτι μπορέι να αλλα΄ξει την κατάσταση όπως έκανε λίγες βδομάδες νωρίτερα από την ΑΕΔ ενώ βρισκόταν επίσης πίσω στο σκορ και αφού στο 69′ ο καλύτερος της παίκτης Κώστας Πατσιώρας θα σταθεί άτυχος αφού μια από τις γνωστές του βολίδες θα περάσει μόλις άουτ, στο 70′ μια από τις μεταγραφές που δικαιώνει αφάνταστα την διοίκηση ο Τρανόπουλος σκόραρε και πάλι αφού με εξαιρετικό σουτ από πάσα του Χριστοφορίδη έκανε το 2-1. Η μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί στο 86′ για την Αλεξανδρούπολη όταν ο Ρουμπιές κέρδισε πέναλτι, αλλα ο ίδιος θα σταθεί μοιραίος σουτάροντας άουτ.

Ότι δεν έκανε ο Ρουμπιές το έκανε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο 90+4′ ο έμπειρος Έλεζι με αμφισβητούμενο πέναλτι σε πέσιμο του Αθανασάκη, με τον Συριτούδη όπως και στον Εύοσμο να πέφτει σωστά αλλά αυτή την φορά η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Οι Εβρίτες μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης το πίστεψαν και στο 90+6′ ο Χριστοφορίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Πατσιώρα έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με το 2-2 να αδικεί τους γηπεδούχους έχοντας φοβερά παράπονα από την διαιτησία των Ξανθιωτών Γιαπουντζή, Δανδανόπουλου, Φεράτογλου, όπως είχε και η ΑΕΔ με τον συγκεκριμένο διαιτητή στον αγώνα με την Χρυσούπολη.

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη που έχει 17 βαθμούς σε έναν σημαντικό αγώνα για την παραμονή φιλοξενείται από τους Αμπελόκηπους Δράμας, ενώ ο Αετός που βρισκεται στο -5 από τον Ορφέα φιλοξενεί τον Νέστο Χρυσούπολης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Δορουγιδένης (55′ Αμπραχαμιάν), Ζώτος, Κομεσίδης, Πεταλωτής, Λίτσιος, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α. (55′ Χριστοφορίδης), Μαλτέζος (75′ Μπαρμπαγιάννης), Τρανόπουλος (88′ Παπάζογλου), Καρακασίδης (46′ Ρουμπιές).
ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ (Αδάμ Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Θεοδοσιάδης (58′ Τελίδης), Σιδηρόπουλος, Τουμανίδης, Μαγκαφίνης (75′ Αφεντουλίδης), Καραγιαννίδης, Ελέζι, Γιάνα (75′ Αθανασιάδης), Τσίλογλου, Μπαρέττας, Γ. Παυλίδης (71′ Σαλπιγγίδης).