Γ’ Εθνική: Το Άβατο με τριάρα «αφεντικό» στο Δήμο Τοπείρου, υποβιβάστηκε μαθηματικά η Θαλασσιά

Ο Άρης Αβάτου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αφού στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι νίκησε με 3-0 την Αναγέννηση Θαλασσιάς και έδειξε ότι είναι το… «αφεντικό» του Δήμου Τοπείρου. Αντιθέτως, οι περσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης μετά από αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάζονται και μαθηματικά, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μετά από ωραίες ενέργειες στα πισά του πρώτου ημιχρόνου των παιδιών δυο Κομοτηναίων πρώην προπονητών του ΑΟΞ, του Γιώργου Γκουτσίδη και του Μηνά Ισπυριλίδη. Ουσιαστικά από εκείνο το σημείο αποτέλεσε τυπική διαδικασία η συνέχεια, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Ψεμματά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φιλιππίδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τον Κυριαζή (Θεσσαλίας) και τον Τερζόπουλο (Εβρου). Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου έχει δύσκολη έξοδο στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον εκ των πρωτοπόρων Ηρακλή ενώ η Αναγέννηση Θαλασσιάς θα πάρει το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς, ξεκούραστα αυτή τη φορά, καθώς βάσει προγράμματος θα έπρεπε να παίξει με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Αλέκος Ξανθόπουλος): Νομικός, Μολώνης (75′ Βαλαβάνης), Μπουνταγκίδης (60′ Μπουλούτ, 73′ λ.τρ. Σπυριδωνίδης), Μίλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Καρυπογλου,Βαφειάδης, Ισπυρλίδης (46′ Ψεμματάς), Σαρηγιαννίδης, Γκουτσίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Απόστολος Κουτρουλός): Δανδανόπουλος, Καλαϊτζής, Σαρηγιαννίδης, Κουτίνης (46′ Εφεντόπουλος), Σταύρου (75′ Γκίκα), Εφέντη, Μπίλιας (55′ Τεφήκογλου), Παπαστεφάνου, Τουργαϊδης, Καζάκης (55′ Κωφίδης), Εφεντόπουλος