Super League: Τεσσάρα με αφιέρωση στον Τόρο στη Λεωφόρο, διπλό του Ράσταβατς στην Τούμπα, «κουλούρια» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με το 1-4 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, το διπλό του Αστέρα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 0-1 και το ισόπαλο παιχνίδι χωρίς τέρματα της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Βασικός στο ντέρμπι της Λεωφόρου ο Κομοτηναίος σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης, που δεν του πήγε το ματς, καθώς είχε και δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά του έλλειψε η τελική προσπάθεια. Ο Ελ Αραμπί από την άλλη σημείωσε το 1-4 και αφιέρωσε το γκολ στον Ξανθιώτη τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Αστέρας του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς έφυγε με το διπλό από το αδιάφορο βαθμολογιά παινχίδι της Τούμπας, με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμεζ στο 28′, που νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον πρώην κίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που απέκρουσε το πρώτο πέναλτι αλλά δώθηκε επανάληψη καθώς δεν πατούσε έστω με το ένα πόδι την γραμμή.

Ο Άκης Μάντζιος κράτησε το 0-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στο μοναδικό παινχίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον, και ολοκλήρωσε την σεζόν στην 3η θέση. Βασικοί για τους γηπεοδύχους ο Κομοτηναίος αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος και ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Στράτος Σβάρνας.

Tα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ:
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1
ΑΕΚ – Άρης 0-0

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Ολυμπιακός 90
———————-
2. ΠΑΟΚ 64
3. Άρης 61
4. ΑΕΚ 60
———————-
5. Παναθηναϊκός 53
6. Αστέρας Τρίπολης 51