Αιχμές Χατζημεστή με τρεις αναρτήσεις στα social media για την εμφάνιση του ΑΟΞ στην Ιεράπετρα

Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του Ορφέα Ξάνθης στο facebook, για την εικόνα του ΑΟΞ στην Ιεράπετρα, αφήνοντας αιχμές και για τον τεχνικό της ομάδας Μπάμπη Τεννέ.

To ξέσπασμά του οφειλόταν στην κάκιστη εικόνα του ΑΟΞ στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας, όπου τελικά οι Ξανθιώτες πήραν τη νίκη στο τέλος, μεταξύ άλλων και χάρη στα λάθη της άμυνας και ιδίως του… τερματοφύλακα των Κρητικών.

Οι αναρτήσεις του Χατζημεστή είναι ολίγον… ολιγορικές, επιδέχονται διαφορετικών ερμηνειών αλλά όλοι οι φίλοι του Ορφέα που σχολίασαν σε αυτές συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι αναφερόταν προφανώς στην εμφάνιση, τους παίκτες, τον προπονητή της ομάδας και οχι μόνο.

Οι αναρτήσεις έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα της Ξάνθης στην Ιεράπετρα (οι πρώτες δυο για τα σακουλάκια και τον… φούρναρη στο ημίχρονο και ενώ μόλις είχε γίνει το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και η τρίτη για τα αγγούρια περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ το σκορ παρέμενε στο 1-0). Ηδη αποτέλεσαν θέμα συζήτησης και σε ξανθιώτικα μπλογκ. Δείτε τες…