«Μια ανάσα από την Πάρμα» φέρνουν τον Λουτσέσκου στη Ρουμανία

Δημοσίευμα από την Ρουμανία αναφέρει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ιταλικής Πάρμα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ρουμανική ιστοσελίδα «prosport», οι άνθρωποι του συλλόγου προσέγγισαν τον πρώην τεχνικό της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οι Ρουμάνοι, μάλιστα, εκτιμούν πως ο 52χρονος συμπατριώτης τους είναι μια «ανάσα» από τον πάγκο της Πάρμα και σημειώνουν πως μέχρι σήμερα (18/04) το απόγευμα αναμένεται να δώσει την απάντησή του στους ιθύνοντες της άλλωτε δις Κυπελλούχου Ευρώπης.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A.

Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.