Volley League: Με 15 πόντους Μιγαήλοβιτς ο ΟΣΦΠ κέρδισε τον ΠΑΟ και είναι μια νίκη ή πόντο μακριά από τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον βρίσκεται μια νίκη, σε δύο μέρες αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, μακριά από τον τίτλο της φετινής Volley League.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και απέναντι στον Παναθηναϊκό ότι είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος κερδίζοντας τον με 3-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν δυνατά και έκαναν το 1-0 με 25-19. Οι “πράσινοι” αντέδρασαν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 20-25 δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες παρά το χαμένο σετ δεν πτοήθηκαν και στα επόμενα δύο σετ έδειξαν την ψυχραιμία τους και την προσωπικότητα τους και έκαναν το 2-1 με 25-20 και το 3-1 με 25-10.

Πλέον ο Ολυμπιακός θέλει μια νίκη ή να πάρει έναν πόντο επί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη ενώ σε περίπτωση ήττας με καθαρό σκορ θα χρειαστεί στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου να πάρει έστω 57 πόντους.

Για τον Ολυμπιακό, ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκολα Μιγαήλοβιτς πέτυχε 15 πόντους με 3 άσους , 2 μπλοκ και 10/20 επιθέσεις και 52% με 36% άριστες ενώ ο Ανδρέας Ανδρεάδης αγωνίστηκε ελάχιστα έχοντας 2 πόντους (2/2 επ.) ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού ο Βασίλης Μούχλιας δεν αγωνίστηκε καθόλου.