Rapid Tests δόθηκαν από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στην Αλεξανδρούπολη FC

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων την ερχόμενη Κυριακή επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της πόλης.

Αυτή η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφει στα γήπεδα όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρει τα εξής:

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας 🦠

Παραλάβαμε 500 τεστ ταχείας ανίχνευσης της νόσου covid_19, μια δωρεά της εταιρείας Gastrade A.E. προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η δωρεά, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας που στηρίζει φορείς με την παροχή υγειονομικού υλικού, έπιασε τόπο!

Τα πρώτα rapid tests #covid_19 δόθηκαν σήμερα από τον δήμαρχο Ioannis Zampoukis – Γιάννης Ζαμπούκης και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδολης στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας Αλεξανδρούπολη F.C. που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, καθώς την ερχόμενη Κυριακή επανέρχεται στα γήπεδα αντιμέτωπη με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ⚽️ ✌️