Με Ριζογιάννη ως… σέντερ μπακ αλλά χωρίς προπονητές ολοκλήρωσαν προετοιμασία και περιμένουν τον ΑΟΞ τα Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Τρικάλων για τον αγώνα με την Ξάνθη, ωστόσο όπως έχει προαναφέρει το ThrakiSportS, η ομάδα της Θεσσαλίας έχει χτυπηθεί από τον Covid.

Από το τεχνικό επιτελείο των Τρικάλων λόγω covid-19 θα απουσιάζουν Σούλης Παπαδόπουλος, Βασίλης Καλογιάννης και Αρμάντο Φουτσίνι καθώς και ποδοσφαιριστές Ζώγκος, Κεχαγιάς, Πιαστόπουλος, Φασίδης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην του ΑΟΞ Παντελής Ριζογιάννης θα κληθεί μάλλον να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός. Η ανακοίνωση του ΑΟΤ αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη, υπό της οδηγίες του γυμναστή κ. Παπαβασιλείου και του προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μπακαρού. Δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό ματς με την Ξάνθη δεν θα έχει ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος ενώ οι Ζώγκος και Κεχαγιάς δεν θα είναι στην αποστολή. Επίσης να σημειωθεί πως οι Σούλης Παπαδόπουλος και Βασίλης Καλογιάννης βρίσκονται σε καραντίνα και έτσι οι Παπαβασιλείου-Μπακαρός θα έχουν την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας.

Ουσιαστικά την αποστολή των Θεσσαλών απαρτίζουν οι: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Τάχατος, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ελευθεριάδης, Αλμπάνης, Πέλκας, Ντιαλόσι, Διαμαντόπουλος, Σταματής, Περλιέσι, Κλεμέντε, Πανίδης, Σιλβάνο, Χατζηκωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι μετά τον χτεσινό έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού υπήρξαν δύο νέα κρούσματα. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος. Ευχόμαστε σε όλους ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια μας».