LIVE από τα Πηγάδια για την SL2: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός και η υπόλοιπη 15η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Ξάνθη και τον Λεβαδειακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ώρα 13:24 Συνολικά έξι παιχνίδια διεξάγονται σήμερα, Τετάρτη, για την 15η αγωνιστική της SL2

Ώρα 13:27 Σε λίγα λεπτά (13:30) ξεκινούν οι αναμετρήσεις του Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας και Ιωνικός – Διαγόρας, ενώ στις 15:00 διεξάγονται συνολιά 3 αναμετρήσεις, με εκείνη στα Πηγάδια να είναι η τελευταία χρονικά.

Ώρα 13:31 Σέντρα σε Λάρισα και Νίκαια

Ώρα 13:35 Όσον αφορά το παιχνίδι μας, η Ξάνθη ύστερα από τις δύο νίκες επί της Δόξας Δράμας βρίσκεται στην 5η θέση που την κρατάει στο -5 από την κορυφή και στο -4 από τον σημερινό αντίπαλο της.

Ώρα 13:38 Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και παίζει δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Ώρα 13:42 Γκολ στη Λάρισα, σκόρερ ο Μόρας για τον Απόλλωνα στο 11ο λεπτο. Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

Ώρα 13:45 Στα 6 παιχνίδια της στα Πηγάδια μέχρι τώρα η Ξάνθη παραμένει αήττητη καθώς μετράει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, με συντελεστή γκολ 5 υπέρ και 1 κατά.

Ώρα 13:47 Η ομάδα της Βοιωτίας στις 6 φορές που έπαιξε μακριά από τη Λειβαδιά φέτος έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Ώρα 13:50 Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκα τελευταία φορά στις 27 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Λειβαδιά και είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1. Θυμηθείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις στο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:52 Το Δ.Σ. του ΑΟΞ με ανακοίνωσή του είχε ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Λεβαδειακού μετά από εκείνον τον αγώνα για τη φιλοξενία Μπορείτε να θυμηθείτε την ανακοίνωση με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:57 Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στις δύο ομάδες, καθώς ούτε ο Πόποβιτς ούτε ο Αντωνίου είναι στον πάγκο, αφού και οι δυο ομάδες άλλαξαν προπονητή.

Ώρα 14:00 Συμπλήρωση μισής ώρας σε Λάρισα και Νίκαια· Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0 και Ιωνικός – Διαγόρας 0-0

Ώρα 14:04 Συνολικά για 17η φορά θα φιλοξενήσει ο ΑΟΞ τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια, με την προϊστορία να γέρνει υπέρ των γηπεδούχων, ειδικά στα παιχνίδια επί Α’ Εθνικής. Δείτε το σχετικό αφιέρωμα με τα προηγούμενα παιχνίδια με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:07 Αισίως πέρασαν 34 χρόνια από την εποχή που και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν και πάλι στη Β’ Εθνική που τότε δεν ήταν επαγγελματική.

Ώρα 14:11 Στο τελευταίο εκείνο παιχνίδι η ομάδα της Θράκης είχε επικρατήσει με 1-0, χάρη σε τέρμα του Κριεζή στο 68ο λεπτό. Δείτε τις προηγούμενες κόντρες τους στη δεύτερη κατηγορία με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:14 Γκολ στη Νίκαια, 1-0 ο Ιωνικός με τον Νιασέ στο 41’ και έτσι έχουμε Ιωνικός – Διαγόρας 1-0

Ώρα 14:17 Ημίχρονο στη Λάρισα, Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0.

Ώρα 14:20 Ημίχρονο και στη Νίκαια, Ιωνικός – Διαγόρας 1-0.

Ώρα 14:24 Το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα ενδιαφέρει σαφώς και την Ξάνθη βαθμολογικά. Με βάση το μέχρι στιγμής σκορ, ο Ιωνικός πιάνει τον Εργοτέλη στους 28, ενώ ο Διαγόρας θα υποχωρήσει 4ος με 26.

Ώρα 14:26 Έτσι, με νίκη η Ξάνθη θα βρεθεί τουλάχιστον στο -2 από τη 2η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ.

Ώρα 14:29 Βέβαια κακός οιωνός για το σημερινό αγώνα αποτελεί η παράδοση του νέου προπονητή του ΑΟΞ Μπάμπη Τεννέ απέναντι στον Λεβαδειακό, η οποία είναι αρνητική.

Ώρα 14:31 Πιο συγκεκριμένα, σε έξι αγώνες, δεν τον έχει κερδίσει ποτέ. Συνοπτικά τα αποτελέσματά του με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:33 Έναρξη του δευτέρου μέρους στη Λάρισα

Ώρα 14:37 Επίσης, ο Τεννές έχει βρεθεί και στον πάγκο των Βοιωτών, δίνοντας συνολικά 7 αγωνες ως κόουτς του Λεβαδειακού, θυμηθείτε τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:39 Σέντρα στην επανάληψη και στη Νίκαια

Ώρα 14:44 Συνολικά, τρεις είναι οι προπονητές που έχουν καθίσει στον πάγκο όπως και 20 ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα των δύο σημερινών αντιπάλων. Δείτε τα ονόματά τους στο αφιέρωμα που κάναμε στο ThrakiSportS με αφορμή τον αγώνα του πρώτου γύρου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:47 Σχεδόν 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγωνα μολις μας ηρθαν οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωρα 14:49 Χωρίς καθαρόαιμο σεντερ φορ πάει στον αγωνα η ομάδα της Ξάνθης, όπως μπορείτε να δείτε.

Ωρα 14:52 Βγηκαν για ζέσταμα οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων και τωρα εμφανιζονται και οι φιλοξενούμενοι που κάνουν την εισοδο τους στον αγωνιστικό χώρο

Ωρα 14:55 Βγηκαν για ζέσταμα και οι παίκτες της Ξάνθης

Ωρα 14:58 Γκολ στην Νίκαια και ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με τον Σθιανδραβέλη. Ιωνικός – Διαγόρας 1-1

Ωρα 15:00 Ξεκινούν άλλα τρία παιχνίδια για την 15η αγωνιστική: Εργοτέλης – Χανιά, ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή και Δόξα Δράμας – Τρίκαλα

Ωρα 15:04 Γκολ από τα αποδυτήρια στην Δράμα με τον Αγγελόπουλο να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 1-0

Ωρα 15:07 Γκολ και στην Λάρισα. Ισοφαρίζει η Ιεράπετρα με σουτ του Αποστολίδη. Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Ωρα 15:10 Απομένουν 20 λεπτά για την έναρξη της αναμέτρησης στα Πηγάδια

Ωρα 15:13 Διαιτητής της αναμέτρησης υπενθυμίζεται ότι ορίστηκε ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) που μάθαμε πριν λίγες ώρες ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από τον Αλέξη Κούγια. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:15 Βοηθοι θα ειναι οι Τυριακίδης (Μακεδονίας) και Πέλλιος (Πέλλας) ενώ 4ος είναι ο Τσιάρας (Καβάλας).

Ωρα 15:18 Φαβορί για τo ντέρμπι σύμφωνα με τους μπουκμέικερς είναι η Ξάνθη. Η Novibet δίνει τον άσσο στο 2.15 ενώ η ισοπαλία παίζεται στο 3.00 και το διπλό των Βοιωτών είναι στο 3.50. Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις της αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:20 Τέλος του αγωνα στην Φιλιππούπολη. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Ωρα 15:22 Γκολ για τον Ιωνικό στη Νεάπολη στο 89′ με τον συνηθη ύποπτο, τον πρώην του ΑΟΞ Ματίας Κάστρο. Ιωνικός – Διαγόρας 2-1

Ωρα 15:24 Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου Εργοτέλης – Χανιά 0-0, ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή 0-0 και Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 1-0

Ωρα 15:26 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη στα Πηγάδια, μόλι εισήλθε στο γηπεδο και ο πρώην πρόεδρος Αρης Πιαλόγλου

Ωρα 15:28 Εισοφος των ομάδων και πάμε για έναρξη

Ωρα 15:30 Γκολ και λήξει στη Νίκαια. Με πέναλτι του Καστρο και πάλι σφραγίζει στο 90+4 τη νίκη ο Ιωνικός. Τελικό αποτέλεσμα: Ιωνικός – Διαγόρας 3-1

1′ Εναρξη του αγωνα στα Πηγάδια αλλά εννοείται θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη και στα υπολοιπα παιχνίδια, καθώς ήδη έχουμε δυο τελικά και τα άλλα ματς στο ημίωρο

3′ Στόπερ οι Πέτροβιτς, Παπάζογλου και Τζούρμαν, με τον Κέβιν και τον Σιατραβάνη να είναι φουλ μπακ. Μοιάζει με ένα 3-4-3.

8′ Πολύ ένταση χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά.

10′ Πρώτη μεγάλη φάση για την Ξάνθη. Ο Σιατραβλανης γύρισε από δεξιλά στον Τάτο και αυτός μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε σχεδόν μιό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στογιάνοβιτς.

12′ Η Ξάνθη θέλει να χτυπήσει στην κόντρα με την ταχύτητά της όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με την Δράμα.

13′ Τάκλιν του Δημόπουλου στον Τάτο και έντονες διαμαρτυρίες για κίτρινη κάρτα από τους γηπεδούχους. Ο Ζαχαριάδης δεν την έβγαλε.

14′ Νέα τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Σρόιγεν γύρισε στον Τάτο και πάλι στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Στογιάνοβιτς έκανε θεαματική επέμβαση και κράτησε το 0-0.

16′ Κίτρινη στον Μπιανκόνι για αγνωνιά στον Έμπερτ. Πολυ ένταση στο παιχνίδι, που θυμίζει πραγματικό ντέρμπι.

20′ Η Ξάνθη την κατοχή και τις ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Παραμένει το 0-0.

19′ Κεφαλιά του Νίκα, μπλοκάρει έυκολα ο Ίτσο.

22′ Ημίχρονο στα άλλα παιχνίδια. Εργοτέλης – Χανιά 0-0, Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή 0-0 και Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 1-0.

23′ Μεγάλη στιγμή για την Ξάνθη, αλλά το σουτ του Σρόιγεν στο δεύτερο δοκάρι κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

25′ Διακοπή στο παιχνίδι καθώς έχει μείνει ο Πέτροβιτς στο χόρτο και δείχνει να πονά.

27′ Επέστρεψε ο Πέτροβτς και έπεσε ο Τάτος. Δείχνει να πονά και αυτός. Κίνηση στον πάγκο της Ξάνθης.

29′ Συμπληρώσαμε 5′ διακοπής. Ο Τάτος δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

30′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Τάτος δεν μπορεί να συνεχίσει. Στην θέση του ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο Πέτροβιτς δείχνει να είναι καλά.

32′ Μικροένταση με την αστυνομνία και τους φλιλους του ΑΟΞ, που τους ζητάνε να αριαώσουν.

35′ Με αυτά και αυτά έπεσε ο ρυθμός, κάτι που δεν συνμφέρει την Ξάνθη που ήταν πολύ καλύτερη πριν την διακοπή.

37′ Ξεκίνησαν τα δεύτερα ημίχρονα στα άλλα παιχνίδια.

38′ Ωραίο σουτ του Μεχία, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.

40′ Παραμένει το 0-0 στην Ξάνθη. Αναμένουμε πάνω από 5′ καθυστερήσεις.

42′ Αρκετές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για την ελαστικότητα του Ζαχαριάδη στον τρόπο παιχνιδιού του Λεβαδειακού.

43′ Καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό αλλά ο Μπιανκόνι δεν έπιασε γεμάτα το σουτ.

44′ Απαντάει στις ευκαιρίες η Ξάνθη, αλλά την κεφαλιά του Έμπερτ στο δεύτερο δοκάρι μετά την σέντρα του Κέβιν, απομάκρυνε ο Στογιάνοβιτς.

44′ Πέναλτι για την Ξάνθη. Χέρι του Μπιανκόνι στην περιοχή. Διαμαρτυρίες πως πρέπει να δωθεί η δεύτερη κίτρινη, αλλά ο Ζαχαριάδης δεν την βγάζει.

45+1′ Γκοοοολλλ για τον ΑΟΞ. Ο Στογιάνοβιτς έπιασε το πέναλτι του Έμπερτ, αλλά στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. AO Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-0

45+4′ Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για απευθείας κόκκινη στον Μεχία για χτύπημα εκτός φάσης στον Μυστακίδη. Δεν βγήκε ούτε κάρτα. Νέα διακοπή στο ματς.

45+5′ Τέλος ημιχρόνου με πολύ ένταση και διαμαρτυρίες. Πολλά επικίνδυνα μαρκαρίσματα από τους φιλοξενούμενους. Οι παίχτες σιγά σιγά αποχωρο΄λυν για τα αποδυτήρια. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-0.

16:25 Το πέναλτι του Έμπερτ θύμισε Τάτο στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, αφού σκόραρε στην επαναφορά. Μετά το γκολ, ακούστηκε το «happy birthday to you» από τα μεγάφωνα, καθώς έχει τα γενέθλιά του.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

47′ Παραμένει το 0-0 στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τα Χανιά στο 83′. Στο ίδιο λεπτό Δράμα – Τρίκαλα 1-0 και Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή 0-0.

49′ Η ευκαιρία της χρονιάς από τον Μυστακίδη. Η κεφαλιά του Έμπερτ μετά την σέντρα του ΣΙατραβάνη βρήκε το δοκάρι και από περίπου 1 μέτρο σε κενή εστία ο Μυστακίδης έστειλε την μπάλα άουτ.

54′ Η μεγαλύτερη φάση για τον Λεβαδειακό στο ματς. Ο Νίκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ του ήταν άσχημο από πολύ πλεονεκτική θέση.

55′ 0-1 τα Χανιά στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Πολύ καλό αυτό το αποτέλεσμα για τον ΑΟΞ, αλλά το βασικό είναι να πάρει το τρίποντο σήμερα.

59′ Δύο αλλαγές για τον Λεβαδειακός. Μαρίνος και Νίλι στις θέσεις των Κονέ και Μύγα.

62′ Σουτ του Πολέτο, η μπάλα άουτ.

65′ Τελικά αποτελέσματα: Εργοτέλης – Χανιά 0-1, Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 1-0 και Καραϊσκάκης Άρτας – Παναχαϊκή 0-0.

67΄Δύο αλλαγλες για τον ΑΟΞ. Θανάσης Παπάζογλου και Μικελτάτζε στις θέσεις των Μυστακίδη και Σρόιγεν. Ο Μυστακίδης είδε την κίτρινη επειδή άργησε να βγει.

68′ Ο Μυστακίδης μπήκε και βγήκε, σε αλλαγή που θύμισε… Αλέφαντο.

69′ Επικίνδυνη σέντρα του Σιατραβάνη, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πριν φτάσει στον ανενόχλητο Μικελτάτζε.

70′ 20′ πριν το 90′ παραμένει το 1-0.

70′ Ο Μυστακίδης μπήκε και βγήκε, σε αλλαγή που θύμισε… Αλέφαντο.

72′ Πιέζει ψηλά ο ΑΟΞ και δεν αφήνει τον Λεβαδειακό να αναπτυχθεί.

73′ Κίτρινη στον Έμπερτ για επικύνδυνη προβολή.

75′ Δύο αλλαγές για τον Λεβαδειακό. Συμελίδης και Τζιώρας στις θέσεις των Νίκα και Μπιανκόνι.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, το σουτ του Πολέτο λίγο άουτ.

79′ Παρατηρήσεις του Ζαχαριάδη στον Τεννέ να μην διαμαρτύρεται.

80′ Μπήκαμε στην τελική ευθεία, ο ΑΟΞ κρατάει το σημαντικό 1-0.

83′ Έχει την κατοχή ο Λεβαδειακός και προσπαθεί να κερδίσει μέτρα στο παιχνίδι.

86′ Ο ΑΟΞ κρατάει το 1-0 και αμύνεται.

87′ Έχει μείνει κάτω ο Ίτσο και ο Σαννίνο διαμαρτύρεται για τις καθυστερήσεις.

88′ Σηκώνεται ο Ίτσο και συνεχίζεται το ματς. Αναμλένουμε αρκετές καθυστερήσεις.

89′ Ξαναδιακόπτεται το ματς για τραυματισμό τουθυ Σιατραβάνη και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έξαλλα.

90′ Κόκκινη στον πάγκο του Λεβαδειακό.

90+1′ 6′ έξτρα χρόνου.

90+2′ Αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Παντελιάδης στη θέση του Έμπερτ.

90+4′ Επικίνδυνη κεφαλιά, μπλόκαρε ο Ίτσο.

90+7′ Τέλος παιχνιδιού. Ο ΑΟΞ επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού σε ένα ματς γεμάτο ένταση με το γκολ του Έμπερτ, ανήμερα των γενεθλίων του, αφού πήρε το ριμπάουντ από το άστοχο του πέναλτι. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-0

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…