Ντύθηκε και επίσημα στα κόκκινα παίρνοντας το Νο14 το νέο αστέρι της Ξάνθης Μίλος Πέτροβιτς

Βρίσκεται στην Ξάνθη από την τελευταία εβδομάδα του 2020, μετέχει κανονικά στις προπονήσεις αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Αναμένεται ωστόσο και αυτό να συμβεί τις επόμενες ώρες, αφού ο Μίλος Πέτροβιτς έχει ήδη υπογράψει (πριν καν έρθει στην Ελλάδα) και έχει φορέσει την κόκκινη φανέλα.

Η ανακοίνωση είναι ένα μάλλον τυπικό θέμα, που έχει καθυστερήσει περισσότερο για λόγους ενδεχόμενης ακύρωσης της σεζόν, ώστε να μην στερηθεί την επιστροφή του στην Βουλγαρία σε αυτήν την περίπτωση.

Ως γνωστόν, αποκτήθηκε από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ έχοντας γεμάτη σεζόν, κατακτήσεις τροπαίων και ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον σύλλογο, που ήταν ο πρώτος του εκτός Σερβίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΞ φωτογραφήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη με τον Ανέστη Τσετινέ και τον Γιώτη Παναγιώτιου, έχοντας λάβει την φανέλα με το Νο14. Μετά και την ανακοίνωση της πρεμιέρας της SL2, αναμένεται πλέον και η ανακοίνωση του Πέτροβιτς.

Ο Σέρβος χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Ξάνθης ως… πολυεργαλείο, αφού μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε τρεις θέσεις (ως στόπερ, δεξί χμπακ και αμυντικό χαφ). Δεν θα είναι πάντως η μόνη μεταγραφική κίνηση της Ξάνθης στην περίοδο του Ιανουαρίου.